ЖАКИ АРХ СТУДИО

Жаки Арх Студио предлага модерна визия, проектиране, изграждане и всякакъв вид дейност, свързана с архитектурата. С поглед в бъдещето ЖАС предлага изготвяне на проекти, интериорни решения, арт дизайн за нови сгради, както и такива за реконструкция.

Жаки Арх Студио ЕООД - дружество създадено през 2006 г., което предлага модерни и иновативни решения в сферата на архитектурата, планирането и проектирането. С над 10 годишен опит в областта, екипът на Жаки Арх Студио е съставен от доказани специалисти с професионално отношение, съчетано със съвременни виждания в проектирането на сгради.

Мисията на компанията е да представя компетентни становища, нестандартни и индивидуални решения, за да могат клиентите да се почувстват специално и да станат неразделна част от Жаки Арх Студио в изграждането на един нов свят.

Преди всичко, фирмата предлага на клиентите си – лоялност, високо качество, изпълнение на поставените срокове, спокойствие, конфиденциалност при проектирането на техния дом, офис, сграда.

Услугите, които ЖАС предлага, са подробно описани на интернет страницата на компанията, като са разделени в няколко раздела:

· Проектиране еднофамилни сгради – летни къщи, хижи, вили в битов и нестандартен стил, курортни къщи и др.
· Проектиране интериор – различни дизайни, модерна визия, индивидуални предложения
· Съставяне на проекти за обществени сгради – офиси, офис сгради, дизайн екстериор и интериор, болници и др.
· Реконструкция на стари згради
· Анализ за ефективност на инвестицията

Едни от най-известните реализирани проекти на Жаки Арх Студио е планирането и изграждането на Специализираната очна болница „Света Петка“ в гр. Варна, която и до ден днешен е сграда, предизвикваща удивление с оригиналност на дизайна, удобство и функционалност.

В своята проектантска дейност Жаки Арх Срудио използва един от най-модерните софтуери, които дава възможност за ЗД илюстрация на сградите и добиване на реална представа за използваемостта и визията на съоръжението.

Архитектурно студио “JAS”
Варна, бул. Генерал Колев 54
GSM: 0887 259485
тел: 052 655 574
e-mail: jackymitova@yahoo.com 

Мнения

Напиши мнение за ЖАКИ АРХ СТУДИО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЖАКИ АРХ СТУДИО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Златина Добрева 10 Jun 2015 17:03

От сърце благодаря на архитект Митова и на целия екип на архитектурно студио Жаки Арх, че ни помогнаха да построим мечтания дом! Прекрасен проект, отговарящ на всичките ни желания и изисквания, модерен и функционален. Всички, които искат да сбъднат мечтата си, да не се колебаят и да се обърнат към тях. Желая им много здраве и щастие.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.