ИНТЕРТРЕЙД М

Интертрейд М е българска компания, специализирана в международната търговия, с повече от 25 години опит в производството на мъжки и дамски плетива. Силата ни е в доброто качество, конкурентните цени и стриктните срокове.

Интертрейд М произвежда нисък и висок ценови клас плетени изделия, със сложни плетки, скъпи прежди като 100та кашмир, бейби алпака, байби кид мохер и други.

Ние разработваме мостри, колекции, прототипи, модели от скица или дизайни, предоставени от нашите клиенти. Всяка година разработваме две наши колекции- лятна и зимна.

Как изглежда работният процес с нас в три прости стъпки:

• вие може да ни предоставите ваш модел или да изберете от нашите колекции.
• ние ще осигурим всички необходими материали за изработката на поръчаните изделия и стриктно ще следим процеса на изработка
• крайната цел е да доставим бързо и навреме вашата поръчка

Ние сме изключително гъвкави и можем да поемаме поръчки в различни бройки: 50бр, 200бр, 300бр..5000бр. + от модел.
Осигуряваме всички материали и прежди. Работим с най-добрите доставчици от Италия, Франция и България.
За малки поръчки предлагаме кратки срокове  за доставка ( 4-6 седмици от деня, в който е потвърдена поръчката)
Ние разполагаме със специалисти, които стриктно следят всяка една поръчка по време на нейното изработване и пакетиране.

Изделията се произвеждат в множество български фабрики, което ни осигурява достъп до множество машини от различни класове и поемането на големи поръчки. Ние сме специализирани в изработката на модерни и класически мъжки и дамски плетени изделия като: пуловери, жилетки, пончо, рокли, поли, сетове от блуза и други на следните класове: 3, 5, 7, 8, 10, 12, 15 GG.

Контакти:

София, жк. Младост 1А, бл. 553, вх. 1
+359 2 9718355
[email protected]
http://intertrade-m.eu

Мнения

Напиши мнение за ИНТЕРТРЕЙД М (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИНТЕРТРЕЙД М! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Плетива и трикотаж с изключително високо качество, достойно за европейските пазари. Пуловери с модерен дизайн и отлично изпълнение. Много са добри.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.