Anina Montanari

Бутик за дамска мода Анина Монтанари предлага богато разнообразие от елегантни и стилни облекла -палта, костюми, сака, панталони, поли, рокли, ризи, блузи и аксесоари. Ограничени серии. Постоянно частично намаление. Индивидуални поръчки и корекции.

Всяка съвременна дама, с отношение към добрия стил и класа и с претенции за елегантност, обезателно трябва поне веднъж да посети бутика Анина Монтанари!

Елегантният магазин на марката Анина Монтанари се намира в централната част на София, непосредствено в района до сградата на Парламента, Катедралния храм Александър Невски и хотел Радисон.

Това е едно от задължителните места за всяка модерна жена, с отношение към добрия стил и елегантност!

Още от 1992 г. Анина Монтанари се грижи за отличното самочувствие и визия на своите взискателни клиенти, като им предлага висококачествени облекла (палта, костюми, сака, рокли, поли, ризи, блузи, аксесоари и др.), в широка гама от размери (32-52 европейски стандарт). Към това можем да добавим отлично обслужване, индивидуално отношение, коректност и много допълнителни услуги.

Предлаганите авторски модели се произвеждат по една бройка от размер. При изчерпване на наличните количества е възможна изработката на желан от Вас модел по поръчка. Компетентният персонал на Анина Монтанари ще се погрижи за коректното изпълнение на Вашето желание, взимайки под внимание особеностите на Вашата фигура.

Всички колекции се изработват в малки серии, ръчна изработка, от висококачествени тъкани и материали, доставени по поръчка от наложили се в бранша световноизвестни производители.
Благодарение на високите стандарти, които спазваме през годините и до днес, марката Анина Монтанари е синоним на високо качество, изисканост, индивидуален стил, класа и неповторимост. Подчертано женственият и изчистен силует, комфорт и класа, са отличителни черти за бранда. В Анина Монтанари имаме специално отношение към магията на изкуството. Затова често се обръщаме към него, с надеждата, че по този начин помагаме на нашите клиентки да се радват на красивото около себе си и да се чустват наистина специални.

Няма жена, например, която да не си мечтае за елегантно, комфортно и оригинално палто, което не само да я отличава и допълва, но и да й дава топлина през студените есенно-зимни дни. Ние в Анина Монтанари знаем как да ви осигурим перфектната комбинация от този важен за вас баланс. В бутика предлагаме не само интересни и атрактивни модели, но и да ви зареждаме с добро настроение, хубави емоции и отлично самочувствие.

За да улесним нашите клиенти, извършваме доставки в страната и чужбина!

Нашият адрес е:
Луксозен бутик Anina Montanari
София 1000, ул. Славянска 19
Телефони: 02 9862337, 087 8806496

Анина Монтари ви пожелава отлично настроение и незабравими преживявания!

 

Мнения

Напиши мнение за Anina Montanari

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Anina Montanari! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.