ГАРАНТКОПИ-ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ

Зареждане на тонер касети във Варна за всички принтери и копирни машини. Търговия, сервиз и гаранционен сервиз на офис техника с марка XEROX. Извънгаранционно обслужване на техника с марка XEROX, Brother, HP, Samsung и др.

Гаранткопи ЕТ – Милен Николов извършва от 1996 г. насам търговия и поддръжка на офис техника – принтери, копирни машини и факс апарати. Фирмата се намира в град Варна и покрива високите критерии за качество в обслужването на офис техника, като предлага продуктите на световноизвестни компании в бранша като Xerox и Brother. Фирмата е известна в североизточния регион, като обслужва гр. Варна и близките населени места.
Търговското дружество не е голямо, но за сметка на това предлага на своите клиенти отлично и професионално офис обслужване като:

Зареждане, презареждане и пълнене на тонер касети за принтери и копирни машини
• Отстраняване на стари тонер касети и подмяната им с нови
• Доставяне на нови тонер касети до офиса или дома
• Предоставяне на нови принтери и копирни машини с марките XEROX и Brother
• Гаранционно отстраняване на неизправности
• Извънгаранционен сервиз на различни марки копирни и принтиращи машини, факс апарати

Чрез Гаранткопи всеки клиент може да открие необходимата за дейността му техника, в зависимост от нуждите. От търговското дружество съветват потребителите да се обадят или да дойдат на място, за да получат адекватна професионална консултация и да се запознаят с асортиментната наличност на Гаранткопи.
В дейността си Гаранткопи не изневерява на себе си и предлага винаги качествени продукти на изгодни цени.

Мотото на фирмата е – Копие по-добро от оригинала.
Можете да откриете Гаранткопи на адрес:
Варна, ж.к. Победа, бл. 8, вх. В, ет. 2, ап. 20

Мнения

Напиши мнение за ГАРАНТКОПИ-ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГАРАНТКОПИ-ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Купихме си принтер от Гаранткопи и оттогава работим с тях. Както е казал господина преди мене идват на място да вземат тонер касетата и после я връщат. Това е голямо удобстви и ни спестява много време и размотаване. Радвам се че има фирми които работят по тоя начин.

Nikolay Nikolov 24 Jun 2011 10:18

Mnogo sam dovolen ot obslujvaneto na mashinata mi ,idvat na mqsto da mi zemat kasetata i posle mi q vrashtat obratno .Mnogo sa dobri v otremontiraneto na mashini.Edna ot nai-dobrite firmi vav Varna

Цветан Тодоров 24 Jun 2011 10:16

Благодарности на Гаранткопи

Работя с фирма Гаранткопи от 10 г.Винаги са на ниво и такъв професионализъм не съм срещал в друга фирма. Радвам се че съществува такава фирма на Варненския пазар

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.