Копирни услуги

Копирните  услуги са дейност без която в сегашно време е немислима работата на многобройните фирмени офиси, служби и съвременната рекламна дейност. Тя включва както размножаването на различни документи и печатни издания, така и разработката и дизайнерското оформяне на всякакви рекламни печатни изделия.

Големите възможности за детайлното оформяне на  рекламните материали, използвайки съвремнните постижения на техниката изкарват на пазара все по-разнообразни и красиво оформени материали, грабващи вниманието на потенциалните клиенти.

В богатото разнообразие на предлаганите от сектора Копирни услуги материали се включват визитки, каталози, менюта, календари, стикери, рекламни сувенири, бизнес подаръци, чието отпечатване е върху материала от който са изработени: винил, текстил, PVC.

Като технологии се изполват офсетов  печат, ситопечат, дигитален печат. За реклами на голяма площ се прилага широкоформатния печат( за външна и вътрешна реклама-витрини, билбордове, мрежи, табели, щандове, автомобили) върху почти всякакви материали : PVC, текстил, метал.

Към копирните услуги неизбежно спада и ламинирането-изключително удачен начин за запазване на печатни материали от повреди. Фирмите в този бранш предлагат студено и топло ламиниране. Изборът зависи от предпочитанията на клиента за трайността на покритието , както и за цената.