КАСТ ИНЖЕНЕРИНГ

КАСТ Инженеринг ЕООД - Прекомерната употреба на дизелово гориво влияе зле на Вашия бизнес! Проблеми с горивото? Ние знаем как да ги решим! GPS позициониране в реално време. Управление на разходите за гориво. Електронна сервизна книжка.

КАСТ Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се компания, осигуряваща гъвкави инженерни решения, ефективни, надеждни и сигурни продукти и платформи, базирани на GSM/GPRS преносна среда.

Каст Инженеринг ЕООД осигурява пълен набор от стандартни и нестандартни услуги, приложения и решения за контрол, наблюдение и оптимизация на транспортния процес. Основната дейност на компанията е предоставяне на точна и коректна информация за горивата, тяхното управление и контрол.

Ние интегрираме последно поколение GPS/GSM/GPRS модули с различно приложение. Датчиците за гориво, монтирани от фирмата са хит на пазара. Грешката при отчитане на дизеловото гориво не надвишава 1%. Сървърите на КАСТ Инженеринг ЕООД предлагат позициониране в реално време 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. 

Новост е системата за следене в реално време на налягането и температурата на всяка гума от композицията. Системата предупреждава при наличие на условия за опасни състояния на гумите (спукване, запалване и др.). Това решение пести гориво и средства за гуми. 

Системите за предупреждение от сблъсък C2-270, които предлагаме са незаменим помощник на водача в критични ситуации. Системите успешно откриват на пътя внезапно пресичащи пешеходци, мотористи и велосипедисти, съхранявайки техния живот.

Сред нашите клиенти са както малки фирми, така и големи компании, използващи с успех произведеното от нас. Надеждността на нашето оборудване го правят желано и предпочитано от много транспортни и спедиторски фирми. Интегрирането на подобно оборудване води до повишаване на ефективността и намаляване на загубите.

Предлагаме:

  • GPS тракери за автомобили
  • GPS-даталогер
  • Автомобилен имобилайзер
  • Видеокамери за автомобили
  • Датчик за нивото на горивото
  • Колонки за гориво, бензиностанции
  • Автомобилни горивни помпи
  • Система за измерване на нивото на горивото

КАСТ Инженеринг ЕООД осигурява надеждно интегриране по желание на потребителя, гаранционен и извън гаранционен сервиз. 

България, Пловдив 4004, ул. Константин Геров № 7
Продажби: +359 888 28 58 30
Сервиз: +359 887 51 78 94
Офис: +359 888 63 82 31
е-поща: office@cast-bg.net
www.cast-bg.net

 

Мнения

Напиши мнение за КАСТ ИНЖЕНЕРИНГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАСТ ИНЖЕНЕРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Орлин Благоев 14 May 2015 15:39

Имам малка транспортна фирма. Сложил съм на всичките ни автомобили GPS и датчици за гориво от Каст инженеринг. Хем за улеснение на шофьорите хем за мое улеснение и предоотвратяване на злоупотреби. Контрола е много важен в тоя вид бизнес. Благодарение на тян значително снижихме преразхода на гориво.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.