Дентална клиника Бургасдент

Дентална клиника Бургасдент осигурява качествено обслужване и лечение, като предлага лазерно зъболечение, профилактика и лечение на венците, всички видове стоматологични услуги, поставяне на зъбни импланти, фасети и брекети, шини против бруксизъм.

Стоматологична клиника Бургасдент е открита в Бургас през 2011 г. и събира един отличен екип от специалисти – четирима дентални лекари, двама стажанти, трима дентални асистенти, санитар и рецепционист. В клиниката се прилагат съвременни методи в денталната медицина, тъй като тя е оборудвана с модерна техника, позволяваща лечението на различни заболявания, както и извършването на множество манипулации.

Бургасдент поддържа личен картон на всеки един от пациентите си, което спомага на специалистите да проследяват заболяванията и прилаганото лечение през годините. Този подход прави клиниката предпочитан избор от клиентите, които ползват стоматологични услуги, тъй като не е необходимо да си спомнят извършваните интервенции, а е необходимо лекарят да погледне в картона, за да е наясно за извършеното лечение.
Клиниката работи с Националната здравноосигурителна каса, което позволява много по-голям пациенти да се обръщат за стоматологична помощ към пециалистите, работещи в нея.

За своите пациенти Бургасдент предлага:

Естетична стоматология – корекция зъби с керамични или композитни фасети, протези, избелване на зъби, съвременни естетически конструкции
Консервативно и лазерно зъболечение – безболезнено и безкръвно лечение на кариес
Ендодонтия – лечение на пуплити, грануломи, гангрени, периодонтити, дифузни кисти
Ортопедия – съвременни естетически конструкции за възстановяване на зъбните редици
Парадонтология и профилактика – лечение на заболявания на венците
Хирургия – интервенции с високоенергиен воден лазер BIOLASE
Детска стоматология – безболезнено лечение на детски зъби
Физиотерапия – лазерна стерилизация на зъбните канали, лазерни процедури за ставите
Имплантология – възстановяване по хирургичен път на загубен зъб чрез алопластичен метал във формата на корен (имплант), който се надгражда с корона
Плазмолифтинг – стимулиране възстановителните процеси на тъканите
Дигитален рентген за малки снимки, с малки и безопасни дози на облъчване
Стволови клетки от млечни зъби – добиване и запазване
Силанизиране на детски зъби

Предлагаме и избелване на зъби в кабинета, а също така и поставяне на зъбни украшения.

Използваме голям набор от физиотерапевтични процедури за подпомагане на лечебния процес.

Плазмолифтинг /Plasmolifting/ е нов метод за стимулиране на възстановителни процеси на тъканите. В основата на процедурата лежи патентован метод на обработка на кръвта на пациента и поставяне на плазмата на определни места, изискващи подновяване (подмладяване) на клетките.

Мисията в работата на лекарите в Бургасдент е да върнат вашата здрава и блестяща усмивка. Осигурете спокойствие и забравете болката с денталните услуги на Бургасдент.
Клиниката е осигурила дежурни специалисти и през почивните дни, които са в готовност да окажат помощ на спешни случаи, да внесат спокойствие и да възвърнат комфорта в пациента.

Денталнаклиника Бургасдент
8001 Бургас, ул. Пробуда 73 (зад училище Любен Каравелов)

Работно време с пациенти:
понеделник - петък:
9.00 – 18.30 часа,
събота: 10.00 – 16.00 часа

Само за спешни случаи има лекар на разположение на телефон 0879 803044

Телефони:
056 500011
056 811011
0879803044
info@burgasdent.com

 

Мнения

Напиши мнение за Дентална клиника Бургасдент

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Дентална клиника Бургасдент! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.