РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ВЪВ ВАРНА ОТ АВЕ КОМЕРС- РЕГИСТРИРАНЕ НА ФИРМИ

Нова фирма за 1 ден ЕТ - 80 лв, ЕООД-ООД - 204 лв с всички такси. Всякакви промени - в капитал, управители, съдружници, предмет на дейност, адрес, прехвърляне, прекратяване, заличаване на фирми, ГФО. Пестите нотариални такси, не ходите до АВ. Печати

Нова фирма за 1 ден: ЕТ - 80 лв, Е/ООД - 204 лв. с всички такси.
Всякакви промени - в капитал, управители, съдружници, дялове, предмет на дейност, адрес, прехвърляне, прекратяване и заличаване на фирми, публикуване на ГФО. Пестите нотариална заверка, не ходите до Агенция по вписванията. Печати.

АВЕ КОМЕРС ЕООД е създадена през 1990 г. Фирмата предлага административни услуги и консултации по регистрация на фирми; всякакви промени - включително в капитал, съдружници, дялове, управители, наименование; седалище, адрес на управление, дружествен договор; прехвърляне на дялове; прехвърляне на предприятие; пререгистрации, прекратяване, ликвидация и заличаване на търговци и граждански дружества, публикуване на годишни финансови отчети - ГФО и обявяване на други актове.

За 25 години от създаването си досега ние сме консултирали и обслужили административно хиляди еднолични търговци и търговски дружества. Много от утвърдените в различни области на икономиката варненски фирми, включително и в национален мащаб, са получили начален старт чрез нас.

Защо да изберете нас?

  • Комплексна и реална услуга:

АВЕ КОМЕРС ЕООД Ви предоставя комплексна услуга по вписване на регистрации, пререгистрации, промени, прекратяване, заличаване на фирми и обявяване на актове, когато имате нужда от тях. Тази услуга включва съобразяване на правните, икономически и данъчни аспекти при избора на правно - организационната форма за Вашия успешен бизнес. Правната страна на услугите се обслужва от правоспособен адвокат.

Ние не се занимаваме с продажба на бланки или машинописни услуги, нито ще Ви се налага да ходите до Агенция по вписванията - търговски регистър, за да си внасяте сами документите. Предоставяме Ви цялостна услуга - от проверката на името на бъдещата Ви фирма до получаване на удостоверение за регистрация, печат и необходимите допълнителни регистрации за извършване на законна дейност от Вашата фирма.
 

  • Безплатна консултация:

Предлагаме Ви безплатна консултация относно най-подходящия вид фирма за Вас и Вашия успешен бизнес.

  • Спестяваме Ви:

Спестяваме Ви ходенето до търговския регистър към Агенцията по вписванията и чакането по опашки.

  • Без нотариални заверки:

Не се налага да ходите при Нотариус, за да си заверявате заявленията. По този начин ние Ви спестяваме по 6 лева от нотариални такси за всяко заявление. Например, за регистрация на ЕТ иначе би Ви се наложило да ходите до нотариус и да платите 6 лв за заверка на заявление, а при нас спестявате тази такса и тази разходка и всичко става с едно посещение в при нас.

  • Безплатна услуга от нас за удостоверение за актуално състояние:

По Ваше желание, след съответното вписване, получавате удостоверение за актуално състояние с вписан в него ЕИК по БУЛСТАТ, без допълнителна наша такса и без да е необходимо допълнително да се регистрирате в НАП и НОИ.

  • И най-важното:

Успешно осъществяваме административно обслужване на граждани и фирми от 1990 г.

Работим в екип със специалисти със стаж и професионален опит - счетоводители, правоспособни юристи, а при нужда и с консултанти от национален мащаб. Нашата цел е коректното, компетентно и максимално ефективно обслужване на нашите клиенти.

От 2008 г. АВЕ КОМЕРС ЕООД Ви съдейства в изпълнението на задълженията по Закона за счетоводството за публикуване на годишните Ви финансови отчети – ГФО. Предоставяме Ви възможност да направите това в едни от най-големите и популярни специализирани интернет издания - online, бързо, лесно, без формалности, в удобен за Вас формат, с вече публикувани в тях над 7650 ГФО. Предимствата са:

  • незабавно публикуване
  • незабавно получаване на удостоверение за публикуван финансов отчет
  • отложено плащане
  • възможност за online плащане

АВЕ КОМЕРС ЕООД работи в екип с опитни юристи, както и с утвърдени специалисти в областта на данъчното и счетоводно обслужване. Заедно с тях, ние ще Ви помогнем да вземете правилното решение относно най-изгодния вид регистрация на Вашата фирма, като се съобразим с огромния обем данъчни, юридически и осигурителни изисквания към Вашия бизнес. Нашата цел е да Ви улесним максимално и да Ви спестим административните и бюрократични формалности. Избирайки нас, можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто и компетентно комплексно обслужване. 

Нашите цени:
Регистрация на ЕООД / ООД- 204 лв (нова по-ниска такса), спестявате 6 лв от нотариална заверка на заявлението и не ходите до Агенция по вписванията.

Регистрация на ЕТ- 80 лв с едно посещение при нас, без да ходите до нотариус и Агенция по вписванията.

Закриване на ЕТ- 75 лв с едно посещение при нас, без да ходите до нотариус и Агенция по вписванията.

Закриване на СД, ЕООД / ООД- 348,00 лв- (нова по-ниска такса) крайна цена за всички етапи на процедурата в търговския регистър с включени всички такси, включително удостоверения за извършено вписване.

Публикуване на ГФО в търговския регистър- 70 лв (нова по-ниска такса) с едно посещение при нас, без да ходите до нотариус и Агенция по вписванията.
 

Мнения

Напиши мнение за РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ВЪВ ВАРНА ОТ АВЕ КОМЕРС- РЕГИСТРИРАНЕ НА ФИРМИ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ВЪВ ВАРНА ОТ АВЕ КОМЕРС- РЕГИСТРИРАНЕ НА ФИРМИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Това е голямо удобство и спестява много време и разкарвания до агенцията по вписванията. Направиха ми регистрация на фирмата, а след година се обърнах пак към тях за промяна в съдружниците. Заемат се с всичко от-до, консултират, изобщо - много добър вариант за заети хора.

Петя Иванова 06 Dec 2013 11:40

Отлично обслужване

Наистина са много компетентни- проблем, който ми висеше от много време го решиха и оправиха много бързо при това с напълно коректно изложени условия и на много приемливи цени. Препоръчвам ги!

Изключително добри професионалисти,бързо,точно и коректно обслужване.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.