СТОМАНИКА

Компанията е специализирана в изработване на арматурни заготовки, метални консрукции и изделия. Разполага с модерна производствена база. Огромен капацитет и най-добро качество на отлични цени. Осигурява тежкотоварен транспорт до всяка точка на страна

ПБ Стоманика ЕООД е фирма със седалище и адрес на управление в Бургас, и с основна дейност производство и търговия с метални изделия, арматурни заготовки, метални конструкции и др.
Гарантираща изработката на висококачествени изделия от метал, фирмата се налага като един от коректните и изградили добро име в областта металопроизводители.
Към момента компанията притежава голяма производствена база в Бургас, която е оборудвана със съвременна техника, отговаряща на високите изисквания за качество и опазване на околната среда.

Производственият и проектантски процес се извършват от опитни специалисти, експерти в обработката на метали и изготвянето на конструкции и заготовки.

Консултантите ПБ Стоманика предлагат консултации на място и на служебните фирмени телефони. По този начин клиентите на ПБ Стоманика ще добият по-точна и ясна представа за проуктовия асортимент и възможностите за доставка, както и цени на дребно и едро.

Предлаганите от ПБ Стоманика метални изделия са изработени професионално, като фирмата осигурява целия производствен процес – от проектиране до доставка на:

• кухи и правоъгълни профили
• тръби
• листов прокат
• плътни профили
• плоски профили
• L-профили
• П-профили
• Т-образен профил
• мрежи и телове
• арматурни заготовки

Доверете се на високото качество и професионализма на ПБ Стоманика!

Бургас, п.к. 8000
местонахождение: СПЗ срещу ТЕЦ
телефон: 0888 564 717


Мнения

Напиши мнение за СТОМАНИКА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТОМАНИКА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Оценка

Добро обслужване от администрацията,много коректни и много приемливи цени.Имах направена грешка от арматуристите и много коректно ми е поправиха .Не очаквах от хората това обслужване което имат,нивото им е много на високо и е много добре.ИДЕТЕ ПРИ ТЯХ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛИТЕ ЗА ДРУГИ...

Гълъб Бързашки 20 Jun 2015 20:36

Най-добрите цени на метални изделия и арматурни заготовки в Бургас. Работят много качествено, изпълняват поръчките в срок и доставят продукцията на място. Може да се разчита на тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Бургас