СПИДЕКС

Надежден партньор и гаранция за качествено обслужване, Спидекс ООД предлага спедиция на товари по всички точки на земното кълбо, като осигурява товарни чартърни полети на военни продукция, забранени товари, опасни стоки, едрогабаритни машини и др.

Спидекс ООД е фирма, която има възможности да извърши доставки на стоки по цял свят, осигурявайки сигурност на превозваната продукция и навременна доставка, независимо от крайната точка. Специализирана в извършването на доставки чрез въздушен транспорт, Спидекс ООД предлага превозването на различен вид стоки, в това число военна продукция, машини, технологии, опасни товари, забранени за редовен полет стоки.

Компанията е изградила име на коректен партньор, създавайки предпоставки за дългосрочни сътрудничества. На тази база Спидекс ООД си взаимодейства с всички кацащи на летище София авиокомпании, сред които руски, турски, украински, български, гръцки и пр. авиокомпании.

Осигуряването на товарни въздушни полети е дейност, която не се предлага от много компании в България. Ето защо това е основна задвижваща сила Спидекс ООД да предоставя висококачествени спедиторски услуги, чрез наемането на чартърни полети.
Освен това, компанията предлага на клиентите си и пътнически чартърни полети до различни точки на земното кълбо, с предварително запитване и консултация с екипа на Спидекс ООД. Всеки един клиент може да уговори консултантите на компанията за ден и час на излитане, а цените, които предлага фирмата, са разумни и съобразени с конюнктурата на пазара.
С грижа към необходимостите на клиента, екипът на Спидекс ООД с готовност очаква да помогне с експертно мнение по всеки един въпрос, касаещ преноса на стоки по въздушен път. Професионално отношение спрямо поетите ангажименти, доставката на точното място в точното време, лоялност, осигуряване на спокойствие и комфорт са изцяло гарантирани от Спидекс ООД.

САМОЛЕТИ:

  • Товарни: АН-26, АН-12, АН-22, АН-124, Боинг - 737, Боинг- 747, ИЛ-76;
  • Пътнически: А-300, 310, 320, Боинг-737, 757;


КОНТАКТИ:


София, "Летище София", бл. 2, вх. 1, ет. 2
Телефон: 02 945 91 36, 02 9459137;
факс: 02 945 91 35;
Телефон за 24 - часова връзка: 088 8795169; 088 8549455;


Еmail: cargo@speedexair.com
Email: charter@speedexair.com
 

 

Мнения

Напиши мнение за СПИДЕКС (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СПИДЕКС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Костов 19 Nov 2015 11:26

От известно време ползвам спедиторските услуги на фирма Спидекс и съм доволен от коректността и бързината при изпълнение на поръчките и доставката на пратките и товарите ми. Препоръчвам ги !

Михаил Кайков 20 Jun 2015 19:22

Разчитам на Спидекс за товарни чартърни полети при най-добри условия. Благодарение а тях стоката ми е доставена в уговорения срок в отлично състояние.Хубаво е да има повече отговорни и лоялни партньори като тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.