СНОУМОД ДФ

Лазерни принтери и цифрови копирни машини Ricoh, Aficio, Nashuatec, Infotec, Rex Rotary, Gestetner. Мултифункционални апарати и принтери Samsung и Hewlett-Packard. Тонери, тонер касети, консумативи и части. Отдаване под наем и сервизни услуги.

В края на 2001 г. Сноумод става официален дилър и сервиз на търговската марка Nashuatec за България. Nashuatec e част от международната група за продажби и сервиз на японския концерн Ricoh Group – един от лидеритe в доставката на модерни технологии в съвременния офис в световен мащаб, с повече от 14 милиарда долара активи и 60 000 служители по целия свят. От началото на 2006 г. фирма Сноумод е официален дилър и сервиз на търговските марки Ricoh и Infotec.

Ricoh /Nashuatec/Infotec предлагат следните типове машини:
• Чернобели лазерни принтери, формат А4 и А3, над 20 страници в минута
• Цветни лазерни принтери, формат А4 и А3
• Нисък клас чернобели цифрови копири и мултифункционални устройства, формат А4 – подходящи за дома и малкия офис
• Среден клас чернобели копири и МФУ – за натоварване между 2 и 25 хиляди копия месечно, формат А4 и А3 – за копирни бюра и средно големи офиси и организации
• Висок клас чернобели копири и мултифункционални машини – за работа в големи копирни центрове и организации, и натоварване над 25'000 копия на месец
• Цветни копирни машини и мултифункционални апарати – формат A4 и А3 – за пълноцветен печат във Вашия офис
• Лазерни факс апарати – за натоварване над 500 страници на месец
• Дигитални дубликатори (циклостили) – за високоскоростен печат върху всякакъв вид хартия при големи тиражи
• Широкоформатни машини, формат до А0 – копири, плотери и МФУ – за работа в проектантски, архитектурни и инженерингови бюра

Ricoh са лидери в представянето на последните и най-напреднали технологии в дигиталните, мултифункционални системи. Техните марки предлагат цифрови решения с достатъчен брой опции, които позволяват машините да се надграждат в зависимост от нуждите на самата организация. Това дава възможност за предоставяне на индивидуални решения за всеки клиент. Всяко решение отговаря изцяло на нуждите за обработка на хартиените документи, включително тяхната дигитализация (съхранение на компютър) и последваща обработка, съхранение и печат.

Сноумод предлага освен това продажба и поддръжка на периферните устройства на Samsung, Hewlett-Packard и Canon – лазерни принтери, мултифункционални устройства, скенери, факсове, монитори и т.н. Фирмата осигурява сервиз и консумативи за всички марки и модели принтери, скенери, копирни машини, факсове и мултифункционални апарати. Сноумод поддържа на склад повече от 2000 артикула консумативи и резервни части за най-популярните модели устройства. Зарежда и рециклира касети за тях.

За годините на своето съществуване Сноумод създаде една перфектна база за обслужване на своите клиенти. Сноумод разполага с добре обучени сервизни специалисти, които поддържат машините на клиентите на територията на област София-град, освен това има независими представители в шестнадесет от най-големите градове в България: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Горна Оряховица, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Стара Загора.

Сноумод има възможност да комплектова офис оборудване, съобразено с Вашите индивидуални изисквания и желания. Фирмата предлага комплексни решения, продажби на  лизинг, под наем, на база “цена на копие”, заменя съществуващата Ви техника с нова при сериозна отстъпка от цената и предлага всякаква друга форма на сътрудничество.

Всичко това превръща Сноумод в една от най-сериозните фирми, търгуващи с офис оборудване и консумативи на територията на България. Изгражданите с години традиции в областта на продажбата и сервиза на офис техника ни дават възможност да Ви предложим най-доброто при най-изгодни за Вас цени и други финансови условия.

За по-подробна информация, моля, не се безпокойте да ни се обадите.
 

Мнения

Напиши мнение за СНОУМОД ДФ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СНОУМОД ДФ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нели Славова 19 Nov 2015 14:26

Работя във фирма, която организира team building-и и често ми се налага да отговарям за наемането на техника, ако е нужно. Обръщам се все по-често към хората от Сноумод Дф и съм абсолютно доволна. Досега не съм имала фалове, откакто разчитам на техните машини. Бладодаря Ви, Сноумод!

Branimir Atanasov 08 Nov 2011 22:22

The best service for RICOH machines!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.