РЕНЕТА МИЛЧЕВА ВАСИЛЕВА

Безупречен професионализъм и отлични юридически познания - частен съдебен изпълнител Ренета Милчева, регистрирана в Камарата на ЧСИ с номер 790. Безпристрастност в работата, коректност и конфиденциалност, опит с над 20 000 изпълнителни дела.

Ренета Милчева е частен съдебен изпълнител, регистрирана в Камарата на частните съдебни изпълнители с номер 790.

Съгласно Закона за частните съдебни изпълнители – частният съдебен изпълнител е лице, на което държавата възлага принудително изпълнение на частни притезания, както и събирането на публични вземания.

В своята работа тя се води изцяло от буквата на закона, показвайки изключителен професионализъм, безпристрастност и коректност.
На база богатия професионален опит, г-жа Ренета Милчева си партнира с адвокатски кантори, някои от големите банкови институции в страната, както и с лизингови компании.
В качеството си на частен съдебен изпълнител Ренета Милчева прилага с своите права, произтичащи от закона, без да ги превишава, като в своята дейност използва утвърдени практики в изпълнителния процес.

Съгласно Закона за частния съдебен изпълнител Ренета Милчева има право да насрочва публични търгове за продажба на недвижими имоти, като само за 2015 г. са изнесени на публична продан и продадени над 400 имота.

В своята дейност ЧСИ Ренета Милчева е подпомагана от голям екип специалисти, в голямата си част завършили юридическо образование, както и служители, връчващи призовки, счетоводител, IT специалист и др.

Отдадена изцяло на своята работа, частен съдебен изпълнител Милчева се стреми към ефективност в работата, като приоритет за нея са личния контакт с клиентите и съкращаване на разходите до минимум.

Частен съдебен изпълнител Ренета Милчева, рег. № 790, Район на действие СГС.


гр. София, ул. Княз Борис I №130, ет.1

тел. ++359 02 98 98 717,

факс++359 02 9898717 , +359 02 98 98 255


Е-mail: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за РЕНЕТА МИЛЧЕВА ВАСИЛЕВА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕНЕТА МИЛЧЕВА ВАСИЛЕВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Емма Христова 17 Jun 2015 13:28

впечатления

Имам впечатления от г-жа Милчева, по повод проблем с необслужван от семейството ни банков ипотечен кредит.Бях чувала нелицеприятни неща за ЧСИ по принцип. Срещата ми с тази госпожа, обърна представите ми за ЧСИ. Безпристрастна, абсолютна професионалистка, честна. Благодарение на нейната коректна работа, успяхме да се договорим с банката и да спасим имота си. За което й благодаря.Дано има повече такива.Пожелавам й успех в работата и личния живот.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.