РАЙКОВ СЕРВИЗ

Изграждане и сервиз на газови инсталации, бензиностанции, газстанции и метанстанции, доставка на компресиран природен газ, търговия с пропан-бутан и метан, внос и сервиз на компресори за метан, гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Райков сервиз ООД е професионалист в областта по изграждането и разпространението на съоръжения за разпространение на горива – газстанции, метанстанции и бензиностанции. Компанията е създадена през 2003 г. и с бързи темпове на развитие става един от лидерите на пазара на метални съоръжения за търговия с горива в Димитровград и югоизточния регион.
С екип от опитни и амбициозни специалисти, Райков сервиз ООД изгражда солидно реноме на първенец в инженеринговите дейности, като предлага голямо разнообразие от модули и изделия за разпространение на течни горива.
Разполага с голяма производствена база, в която се извършват дейности по проектиране, създаване и складиране на изделия за съхранение на горива. Базата е оборудвана е със съвременни технически съоръжения, благодарение на които специалистите на Райков сервиз ООД изготвят системи и конструкции за горива, отговарящи на завишените изисквания за безопасност на труда, опазване на околната среда и контрол на качеството.
На своите клиенти компанията предлага разнородни решения за разпространение и съхранение на горива:
•    Изграждане на газстанции, метанстанции и бензиностанции
•    Производство, монтаж и поддръжка на колонки за газ, бензин и метан
•    Производство на комбинирани колонки за светли горива и втечнени въглеродни газове
•    Внос и разпространение на горива на дребно – компресиран природен газ, пропан-бутан, метан, дизел
•    Внос от Италия на компресори за метан
•    Внос и разпространение на оборудване на станции за горива
За извършваните дейности фирмата притежава необходимите лицензи и разрешителни, съгласно законодателството на Република България.
За контакти:
Димитровград, ул. Хан Аспарух 45
GSM: +359 888 475 355; +359 888 584 244
E-mail: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за РАЙКОВ СЕРВИЗ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАЙКОВ СЕРВИЗ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Андон Чакалов 21 May 2015 11:23

Препоръчвам

Работихме с Райков сервиз за изграждане на газова инсталация а в последствие ни доставят и газ. Много добри специалисти. Много добре си вършат работата.

Иван Георгиев 09 May 2014 17:54

Доволен клиент

Изключително професионално изграждане на газовитени инсталации в офиса от фирма РАЙКОВ СЕРВИЗ!Специалисти ,които си разбират от работата!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.