МЪЖКИ И ДАМСКИ РИЗИ PREVAIL - КОРЕКТ 2000

Ризи Prevail - дизайн, мода и стил за Вас. Ние сме синоним на елегантност, фин, изчистен дизайн, качество на материята и изработката, комфорт. За производството използваме 100 процента памук.

Търговската марка Привейл (Prevail) се свързва с производството и търговията на висококачествени мъжки ризи. 'Prevail' е фирма, която може да организира и/или извърши Вашето производство на мъжки и дамски облекла в ограничени серии за специални поръчки, както и в малък брой произведени артикули. Могат да бъдат заявени нестандартни модели. Фирмата Корект-2000 ЕООД, собственик на регистрираната търговска марка 'Prevail'.

Фирма Prevail ежегодно и с успех участва на изложения и панаири в България и чужбина. Изнася готова продукция -мъжки и дамски ризи в страните от Европейската общност.
Prevail - дизайн, мода и стил за Вас!

Ние сме синоним на елегантност, фин, изчистен дизайн и качество. Ризите Prevail Ви карат да усетите комфорта и съвършенството на материята. Използваме 100% памук за производството.
Основната ни дейност започва, като търговска фирма за продажби на мъжки ризи, чрез установяването на собствени търговски обекти. Оборудвайки собствен цех за производство на продукция – мъжко и дамско модно облекло и ризи, 'Корект-2000' цели ненадминато качество и усещане при всяко едно обличане.
Създадохме марката 'Prevail' за да отличим производството си, да изпъкнем в съзнанието на текущите и бъдещите ни клиенти, като символ на отлично мъжко и дамско облекло. Цехът ни се намира в собствена сграда. Оборудван е с последно поколение техника 'JUKI', специализирана за производство на ризи. В 'Prevail' се държи на лоялността и от двете страни, затова работниците, заедно със своите мениджъри, защитават марката и името на фирмата всеки ден.

В 'Prevail' произвеждаме класически ризи, както и модели, съчетаващи изисканост и последните модни тенденции. Произвежданите от нас мъжки и дамски ризи са стилни и удобни. Производител сме на луксозни ризи и спортни ризи. В асортимента ни са включени също ежедневно мъжко и дамско облекло и униформени дрехи за различни представителни цели. Високото качество на изработка на изделията е първостепенен приоритет в дейността на фирмата,а прецизността и любовта при създаването на всяко изделие са гаранция за успех на пазара.

'Prevail' е и фирма, която може да организира или извърши Вашето производство на мъжки и дамски облекла в ограничени серии за специални поръчки, както и в малък брой произведени артикули. Могат да бъдат заявени нестандартни модели. За всеки сезон предлагаме по няколко нови модела.
 
Платовете се внасят от Холандия, Италия, Турция или са произведени от водещи фирми в отрасъла. Материалите, използвани за изработката на изделия с чужда марка, също са съобразени с най-новите тенденции в текстила в мъжкото и дамско облекло. Всяка една риза е произведена от предпочитаните от нас материи:

• 100% памук
• памук с различно съдържание на полиестер
• лен
• коприна
• за зимата - топли и меки платове: вълна, бархет

Облекалата 'Prevail' са уникален комлимент, като подбран подарък и избор за Вашия гардероб. Част от нашите артикули са:

• мъжки ризи с дълъг ръкав - 100 % памук
• мъжки ризи с дълъг ръкав – памук/полиетилен
• мъжки ризи с дълъг ръкав – памук/коприна
• мъжки ризи с дълъг ръкав – вискоза
• мъжки ризи с дълъг ръкав – лен
• мъжки ризи с дълъг ръкав – коприна
• мъжки ризи с дълъг ръкав – бархет
• мъжки ризи с дълъг ръкав – вълна

Къде да ни намерите:

Магазини в Пловдив
• ул. 'Опълченска' № 5
Контакти: 032 23 36 32
• ул. 'Гладстон' № 7
Контакти: 0888903818
• Пешеходен мост на р. Марица - Магазин № 36
Офис и производствена база в Пловдив
• ул. 'Трудовак' № 6
Контакти: 032 265 444

Магазин в София
• бул. 'Александър Стамболийски' № 29А
Контакти: 02 988 09 98

Посетете и нашата Фейсбук страница Prevail shirts!

Мнения

Напиши мнение за МЪЖКИ И ДАМСКИ РИЗИ PREVAIL - КОРЕКТ 2000 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЪЖКИ И ДАМСКИ РИЗИ PREVAIL - КОРЕКТ 2000! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Продаваме в магазина ни техните мъжки ризи и мога да кажа че са много добри като качество на платовете и изработка, десени и модели. Търсят се, клиентите ги купуват много а и като цена са много добри. Хубаво е да има повече такова качествено българско производство.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.