ФИЗИОТЕРАПИЯ БИО ЦЕНТЪР

Център за възстановяване и рехабилитация на физическото здраве чрез физиотерапия, тренинги, кинезитерапия и масажи. Комплексно лечение при различни видове заболявания и състояния. Квалифицирани кинезитерапевти и специалисти по физикална медицина.

Физиотерапия Био Център е модерно оборудван с последно поколение висококачествени апарати за физиотерапия. Апаратурата е на съвременно медицинско ниво и обхваща целия диапазон на физикалната медицина. Продуктите, които изпозваме са с биологичен произход.

Физиотерапията и рехабилитацията са важни фактори при възстановяване на широка гама от наранявания, заболявания и физически състояния. Нашите кинезитерапевти и физиотерапевти прецизно определят параметрите на процедурите, провеждането им и курса на лечението. Това цели възстановяване на физическото здраве, както и адекватно лечение и превенция на последващо заболяване. Физиотерапия се прилага при различни възрасти и при различни заболявания.
 

Предлагаме различни процедури:

  • Електротерапия - Електропроцедурите са алтернативен метод в медицината за възстановяване на тъкани, мускулна стимулация, лечение на възпаления и болки на опорно-двигателния апарат и перифернаta нервна система.
  • Ултразвукова терапия - приложима при много спортни травми и заболявания, поради широкия си спектър от показания, безвредност и добра степен на поносимост. Действа обезболяващо, противовъзпалително, спазмолитично, стимулиращо регенерацията, подобряващо микроциркулацията и обмяната на веществата.
  • DEEP OSCILLATION® терапия - изключително приятна алтернатива за лечение на скорошни травми, следоперативни, при остра болка и в области с отворени рани. Лечението може да се прилага в ранен етап. Висока ефективност терапията оказва при намаляване на болката, действа противовъзпалително и помага при реабсорбацията на оток. Дълбоката осцилираща терапия повлиява всички патологични механизми на целулита.
  • Мануална терапия - алтернативен начин за лечение на проблеми с гръбначния стълб и ставите.
  • Кинезиотейпинг - лечебен метод, чрез който се повлиява на определена част от тялото на човек да възвърне своята нормална функция чрез залепване върху кожата на еластичен тейп (самозалепваща се памучна лента).
  • Иглотерапия – лекува над 200 заболявания, не само отделните проблеми , а целия организъм.
  • Акупресура - помага при болки и спазми на мускулите, намалява нервното напрежение и умората, тонизира.
  • Третиране на тригерни точки
  • Theraband упражнения - упражнения с прогресивно еластично съпротивление за възстановяване на мускулната и ставна функция, подобряване на общото състояние, баланса и силата на мускулите и тялото като цяло. Проприоцептивна тренировка и миофасциална релаксация във физиотерапията и спорта.
  • Дихателна гимнастика
  • Мускулна релаксация и стречинг – по-ефективно разтягане на мускулите и увеличаване силата им в стречинг позиция чрез специфични упражнения.
  • Мануален лимфен дренаж – въздействие върху меките тъкани на лицето и тялото с цел премахване на излишни течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове.
  • Лечебен масаж
  • Спортен масаж - приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора и професионалните спортисти.

Ние разполагаме с последно поколение висококачествени апарати за Физиотерапия (Електротерапия, Ултразвукова терапия, DEEP OSCILLATION®) на немската фирма PHYSIOMED®, която е водещ производител на оборудване в областта на рехабилитацията.

Посочените терапии се прилагат поотделно или съчетани в процедурата с оглед на заболяването, моментното състояние и индивидуалните нужди на пациента.
Физиотерапията ускорява лечебния процес, намалява болките и сковаността и помага на мускулите и ставите да работят с пълния си потенциал, което ще подобри качеството ви на живот.
 

За информация и записване на час можете да се свържете с нас:
София, ул. Златен Рог 16А, ет.5
Телефон: +359 2 411 10 10
Имейл: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/PhysiotherapyBioCenter


Работно време:
Понеделник - Петък: 9:00 - 19:00 ч.
Събота: 9:00 - 15:00 ч.
Неделя: почивен ден

Разгледайте Физиотерапия Био Център отвътре!
 

Мнения

Напиши мнение за ФИЗИОТЕРАПИЯ БИО ЦЕНТЪР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФИЗИОТЕРАПИЯ БИО ЦЕНТЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.