НАВОНА-МД

Търговия с прясно българско свинско, телешко и агнешко месо. Производство на пресни меса и полуфабрикати. Работим със стандартни и специални поръчки според изискванията на клиента. Производство на кебапчета, кюфтета, кайма, наденица, деликатеси, месо

Специализиран магазин за месо и месни продукти - Транжорна Трапезица.

Транжорна Трапезица е семейна фирма - производител на пресни меса и полуфабрикати в рамките на град Варна и курортите край нея. Транжорната е малко предприятие с капацитет до 5 тона производство седмично. Производството е насочено към пълноцено задоволяване на нуждите на:

  • ресторанти
  • стандартни и специални поръчки на клиенти
  • организирани мероприятия и тържества
  • заведения за бързо хранене
  • изработване на ишлеме на наденици и млени меса по спецификация на клиента

От създаването си досега, продукцията с марка Трапезица е синоним на висококачествени меса и заготовки от подбрани и постоянни доставчици, основно от български произход. Стремим се да запазим традиционните български вкусове, като въвеждаме нови тенденции и технологии в обработката на месото. Стараем се по възможност да удовлетворим всички желания на клиентите относно обработката и подготовката на закупеното от нас месо.

Транжорната произвежда всички видове свински, телешки и агнешки разфасовки и отговаря на всички европейски стандарти и изисквания.

Мнения

Напиши мнение за НАВОНА-МД (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НАВОНА-МД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Зареждаме месо свинско телешко и агнешко от Навона МД. Всичко е много прясно и с отлично качество. До сега не сме имали оплаквания от клиенти. С тях се работи много добре.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.