МЕБЕЛИ ДИМОВ - ФИРМЕН МАГАЗИН ШУМЕН

Фирмения магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ в Шумен предлага - корпусна и мека мебел на цени на производител, модулна система Примо за обзавеждане на кухня, антре, спалните комплекти серийно производство, трапезни маси и столове, холови и кухненски ъгли.

Фирменият магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ се намира сърцето на град Шумен. Тук можете да немрите цялото портфолио на мебелната фабрика от корпусна и мека мебел на цени на производител. Предлагаме модулната система Примо за обзавеждане на кухня, спалня и антре, както и спалните ни комплекти серийно производство, изработени от 18 мм ПДЧ. Може да намерите още трапезни маси и столове, холови и кухненски ъгли, секции и матраци.

Имате възможност да закупите своето обзавеждане директно от производителя, като в допълнение на това срокът за доставка е значително съкратен.

Възможност за закупуване на мебели на изплащане - във фирмения магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ можете да закупите стоките на изплащане с помощта на UniCredit, TBI, Вега, Инвест кредит. Кандидатстването и одобрението се извършва на място, а нашият консултант ще Ви помогне в попълването на необходимите документи.
ПОС терминал - за удобство на нашите клиенти, фименият ни магазинът е оборудван с ПОС терминал, който разботи с дебитна или кредитна карта.

Контакти:
Адрес: Шумен, бул. Симеон Велики 64
Email: [email protected]
Телефон: 0898 572 225

Работно време:
Понеделник – Петък: 09:30 – 19:00 часа
Събота: 09:30 – 13:00 часа
Неделя: Почивен ден

Мнения

Напиши мнение за МЕБЕЛИ ДИМОВ - ФИРМЕН МАГАЗИН ШУМЕН (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕБЕЛИ ДИМОВ - ФИРМЕН МАГАЗИН ШУМЕН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.