Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ИЗОТ - ЕЛЕКТРОНИКС

Изот Електроникс ЕООД предлага всички видове касови и таксиметрови апарати, електронни везни, офис техника и POS системи. Фискални касови апарати с дистанционна връзка с НАП. Ремонт и сервизно обслужване. Качество и коректност на предлаганите услуги!

Изот Електроникс ЕООД се занимава с продажба и ремонт на фискални устройства, които отговарят изцяло на новите изисквания на Министерство на финансите за дистанционната им свързаност с НАП.

Фирмата предлага на своите клиенти продажба на всички марки и модели измервателна и контролна техника:

  • електронни везни
  • касови апарати
  • таксиметрови апарати
  • електронни везни
  • електронни касови апарати с фискална памет
  • електронни таксиметрови апарати с фискална памет
  • офис техника
  • POS системи
  • фискални принтери

Можем да Ви гарантираме бързина и качество на обслужването, благодарение на добре изградената ни дистрибуторска мрежа в цялата страна. В комбинация с добрата фирмена политика и управление, както и с иновативния подход при работа, компанията се утвърди като надежден партньор с много доволни клиенти.

Действайки в условията на динамичен пазар на високотехнологични стоки, Изот Електроникс предлага на потребителите висококачествени електронни изделия, които се приемат еднакво добре от нашите клиенти на българският пазар.

Заповядайте в нашия офис:

Бургас, ул. Михaил Герджиков 7
Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00-18:00
Телефон: 056 803111; 056 800173; 0888 811880
Факс: 056 803111
Email: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за ИЗОТ - ЕЛЕКТРОНИКС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИЗОТ - ЕЛЕКТРОНИКС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Димка Стоянова 11 Jun 2015 15:06

Касовия апарат съм си го закупила от фирма Изот Електроникс. Доволна съм от обслужването и разясненията които ми дадоха. Цената също беше добра.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.