ГАЛЕЯ

Търговия на едро и дребно с домашни потреби, сувенири, детски играчки, инструменти и др. Стоки от България и внос от Китай, Турция, Дубай и Индия. При нас ще откриете голямо разнообразие от стоки за дома, градината и офиса на изгодни цени.

Галея ООД –  продажба на стоки от България и внос от Китай, Турция, Дубай и Индия.

При нас можете да откриете голямо разнообразие от стоки за дома и офиса на изгодни цени. С лекота ще откриете и продукти за декорация на дома, офиса или хотела.

Адрес: Варна, ул. Акад. Курчатов 1
тел: 052 501 341, моб: 0896 64 24 64
e-mail: galeya1@abv.bg

Предлагаме:

• Рамки за снимки, картини, декорации за дома, изкуствени цветя, будилници, часовници
• Изделия от порцелан и стъкло
• Домашни потреби: легени, кофи, саксии, цветарници, кошове за смет и пране, домакински шкафове, подочистачки, табуретки, детски столчета и много др., пепелници и запалки. Чинии, кани, купи, чаши, вази, сервизи - порцелан и стъкло, тави, тенджери, панери, подноси
• Перилни препарати
• Канцеларски материали
• Инструменти – отверки, ролетки, клещи, катинари и др.
• Сувенири
• Детски играчки

В нашия шоурум ще намерите и голямо разнообразие на бижута, портмонета и огледала, тоалетни води, дезодоранти, лакове, декоративна козметика, мокри и носни кърпи.

При нас ще откриете продукти за декорация от типа на изкуствени цветя, вази и сувенири, както и разнообразие от модели и размери на рамки за снимки и картини.
В Галея ще намерите широк асортимент от будилници, чехли, шапки, рибарски принадлежности, канцеларски материали, перилни препарати, портмонета, чадъри, цветарници и още много други.

Получаваме нова стока на всеки две седмици получаваме нова стока. Нашият квалифициран персонал ще Ви помогне да направите своя избор. Ние сме на пазара от 8 години и поддържаме широка гама продукти – това, което не можете да откриете в нашия склад, можете да поръчате и ще Ви бъде доставено.

За количества и търговци на едро специални цени!!!

Заповядайте в нашия шоурум работим за Вас от:
Понеделник до Петък от 8.30 часа – до 17.00 часа
Събота от 8.30 часа - до 14.00 часа.

Мнения

Напиши мнение за ГАЛЕЯ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГАЛЕЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

С Цветанова 23 Apr 2014 17:41

Стоки

От много години пазарувам от магазина за домашни потреби "Галея". Изключително съм доволна от качествените им стоки. Радвам се, че там имам голям избор от асортимент. Купувала съм си сувенири, часовник, много детски играчки и детско столче.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.