ДИАС - 60

Фирма Диас-60 ЕООД е доказан лидер в Поморие и околните селища за производство на ПВЦ и алуминиева дограма, външни и вътрешни щори, павилиони, прегради и остъкление на тераси. Разнообразие на модели в различни ценови класове, професионални съвети.

Фирма Диас - 60 ЕООД е първият в Поморие и региона производител на алуминиева и ПВЦ дограма. Ние сме лидер в доставката и монтажа на прозоречни системи, щори, външни (фасадни) и вътрешни (интериорни) врати.

Ако решите да смените дограмата в дома си или да се обзаведете с качествени външни или вътрешни щори, не се колебайте да ни потърсите. Ще Ви предложим пълен каталог от щори на различни производители и ще задоволим всеки каприз по отношение на вид или цена.

Продуктите, които предлагаме са с високо качество, гарантирано от многобройните ни клиенти, големия ни опит и нашия професионализъм. Ние сме официален дилър за региона на щорите Hunter - Douglas. Работим с профили на Profilink- България и Veka - Германия.

Предлагаме и остъкление на тераси, изработка на прегради, павилиони, бунгала, комарници и ролетни щори. Предоставяме възможност за избор на алуминиеви и ПВЦ профили на различни производители от България, Германия и други държави.

Винаги можете да разчитате на нас за консултация, съвет и пълно съдействие, за да преобразите дома, магазина или мястото за отдих. Вашата удовлетвореност е гарантирана.

Производственият ни цех се намира преди разклона Бургас - Несебър на изходната артерия от гр. Поморие, преди будката на КАТ и бензиностанция Петрол.
м. Паликастро, на изхода на гр. Поморие в посока Слънчев Бряг

Заповядайте в новия ни офис в гр. Поморие, ул. България 11 А (зад сградата на Общината), моб. тел. 0898 412 622

Мнения

Напиши мнение за ДИАС - 60 (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДИАС - 60! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иванов 19 Nov 2015 11:11

Целият ми хотел е направен с дограма, щори и комарници от Диас - 60. Направиха ми разумна оферта, изпълниха си всичко в срок. Препоръчвам ги за района на Поморие, Слънчев бряг, Несебър и Равда!

Доротея Кунева 02 Oct 2015 14:48

Без съмнение - най-добрия избор

Работя втори път с фирма Диас и се радвам на безупречно изпълнение и добри цени. Препоръчвам горещо ако Ви се налага ремонт или желаете да направите подобрения в дома си.

Данчо Драгнев 08 Jun 2015 12:03

Най-добрата фирма за дограма,щори и комарници в региона. Монтираха ми вратите и прозорците бързо икачествено. Нямам никакви оплаквания.Майстори са.

Най-добрите!

Илияна Кунева 11 Dec 2013 20:03

Точни, коректни, професионалисти! Минаха повече от 6 години от смяната на цялата дограма с PVC и нямаме никакви оплаквания. Винаги ще ви препоръчваме!!!

plamena 01 Dec 2013 20:19

Profesionalno obslujvane

Лилова 27 Nov 2013 15:04

Доволен киент

Лоялност и качество. Доволна съм от резултата!

Леда Апостолова 23 Nov 2013 16:10

Висока оценка

С две думи отношенията ни с Диас се описват като точни и коректни. Човек от фирмата ми взе индивидуален размер за вратопрозорци и щори, изчисли ми точна цена и подписахме договор. Бързо, надеждно и много красиво изпълнение. Щорите са холандски и са изработени перфектно. Обърнете се към тях, препоръчвам...

Препоръчвам

Когато някой приятел от Поморие или Несебър, Слънчев бряг и околните села ме попита за дограма, щори, комарници или тераси, винаги му препоръчвам Диас Поморие. Каквото и да съм поръчала при тях, винаги е монтирано в срок, качествено и не са ми взимали повече, отколкото са ми искали конкурентите им. Това, което не ми харесва е че в сезона на ремонтите са доста затрупани и дават по-дълги срокове за изпълнение, но затова планирам отрано!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Поморие