СТУДИО DELICIOUS

В козметично студио ДЕЛИШЪС може да получите професионални козметични услуги - почистване, терапии на лице. Фотоепилация. Ултразвуков пилинг. Химични и билкови пилинги. Кислороден пилинг. Неоперативен лифтинг. Мезоролинг системс.

В студио Delicious работим както класическите почиствания, терапии и масажи на лице и тяло, маникюр и педикюр, перманентен грим и кола маска, така и иновационни методи в козметиката. Разполагаме с висок клас апаратури за ултразвуково почистване, за диагностика на скалп, за кислородна терапия с Hydrox /Peel, за неоперативен лифтинг с RF- SIGMA, за фотоепилация с LHE, за регенерация на кожата с Mesorolling system и залагаме на идивидуалния подход към всеки клиент.
Изкушихме се да създадем място, където удоволствието и релаксацията Ви, нивото и качеството на услугите ни са в непрекъснат синхрон.

От години работим с водещи дерматолог и пластичен хирург в областта на козметологията, медицинската и висшата козметика. Съвместната работа даде нов поглед и тласък в развитието ни. Консултациите и процедурите с тях могат да Ви помогнат да погледнете на себе си по друг начин.

През м. август 2009г. студио Delicious стана ексклузивен представител за Варна на висшата козметика Natura Bisse. Продуктите в терапиите са с иновационни формули и висока концентрация на активни съставки и гарантират максимално качество и ефективна грижа за кожата.

2010 г. ни донесе ползотворно сътрудничество с философията на DARPHIN при грижа за кожата. С нежните аромати и уникалните масажните техники при работа се надяваме да направим незабравимо времето прекарано при нас.

В началото на лятото на 2011 г. след дълго търсене открихме за вас апарат обединяващ всички доказани методи за цялостно оформяне на тялото включващ - кавитация, радиочестотен лифтинг, инфраред и вакуумен масаж - RF Cavitation effect Instrument -B 5001.

За улеснението Ви разполагаме с козметичен магазин, ПОС терминал, предплатени пакети, подаръчни ваучери, ежемесечни промоции и отстъпки от нашите услуги за редовни клиенти.

При нас, в студио Delicious, господата не се чувстват пренебрегнати. Имаме отделен сектор от услуги, касаещи само и единствено мъжката част : почистване, кислородни и лазерни терапии за мъже, трайна епилация, кавитация, маникюр, медицински педикюр и др.

Мнения

Напиши мнение за СТУДИО DELICIOUS (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТУДИО DELICIOUS! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ивет Иванова 12 Dec 2015 11:26

Студио Delicious във Варна е едно страхотно местенце. От година го посещавам всеки месец и се възполвзвам от различните услуги, които предлагат, всеки път когато си тръгвам от се чувствам по-красива, по-женствена и по-отпочинала. Благодарности на екипа, който работи там, страшни професионалисти сте !!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.