Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БУЛМАК 2005

BULMAK 2005, Фирма БУЛМАК 2005 се занимава с производство, доставка и монтаж на метални конструкции и съоръжения.Развиваме фирмата и в сферата на строителство на кораби и техния ремонт.Извършваме ремонт и монтаж на топлоенергийни съоръжения.

BULMAK 2005, Фирма БУЛМАК 2005 се занимава с производство, доставка и монтаж на метални конструкции и съоръжения.Развиваме фирмата и в сферата на строителство на кораби и техния ремонт. Извършваме ремонт и монтаж на топлоенергийни съоръжения и инсталации в топлоелектрически централи, топлинна изолация на тръбопроводи.

БУЛМАК 2005  ЕООД е компания с утвърдено име в строително-монтажния бранш, както в страната, така и сред мнозина индустриални партньори в чужбина.
С пълно разбиране на цялостния обхват на пазарните изисквания, ние предлагаме съвременни и интегрирани инженерингови решения в областта на производството на богата гама метални съоражения и конструкции, ремонтно-монтажни дейности и доставка.
Основната цел на "БУЛМАК 2005" е да предоставим цялостни решения адаптирани към нуждите на клиентите ни и именно за това инвестираме в разработване на нови инженерингови методологии и технологични средства.
Приоритет на фирмата ни е да гарантира максимална надежност на своите продукти и услуги, базирайки се на професионалния опит на специалистите ни, технологичното ноу-хау и съществуващи специализирани решения.

Това което ни отличава от конкурентните фирми в бранша е:
- Развитие и адаптация към бързите промени в бизнес и технологичната среда;
- Успешно внедряване нови технологии по спецификации;
- Контрол на качеството при изработка и монтаж;
- Гарантирани срокове на производствено-ремонтните дейности и доставка.

За десет години от създаването си, поетапно и динамично разширихме своята структура и дейност, с което успяхме да се наложим на индустриалния пазар, като надежден и коректен бизнес партньор.

ДЕЙНОСТИ
Предметна дейност - производство, доставка и монтаж
Нашата основна дейност е насочена от една страна към производство на продукти с европейско качество, създадени по индивидуален проект и съобразени със спецификата в изискванията на клиента, и от друга в ремонтно-възтановителни работи и доставка.
Специализирани сме в следните дейности:
- Изработка, доставка и монтаж на метални съоражения и конструкции;
- Ремонтни и възстановителни дейности в системата на корабостроенето и кораборемонта/корабнозаваръчни и корпусни работи, корабни метални съоражения - люкове, метални врати, трюмове, илюминатори, решетки и други/;
- Монтаж и ремонт на топлоенергийни съоражения;
- Ремонт, рехабилитация и монтаж на всички видове съоражения и инсталации в в топлоелектрически централи, топлинна изолация на тръбопроводи;
- Производство, доставка и монтаж на енергийно оборудване.
Ремонтното производство по възтановяването на съоражения, машини, ремонт и изработване на нови изделия, машинен монтаж и монтаж на изделия се извършва при високи изисквания за качество и сигурност.
 

Контакти:

ОБЛАСТ ВАРНА

с. Езерово м-ст Кариерата

тел: 052 341420

факс: 052 814370

e-mail: [email protected]

[email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за БУЛМАК 2005

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БУЛМАК 2005! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.