БИЛДИНГ РЕМОНТ СТРОЙ 2017 ЕООД

Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД e Вашият партньор в строителството, строително-ремонтните и довършителни работи. Работим на територията на цялата страна! Ние ще иградим Вашия дом, офис, хотел, ресторант, магазин.

Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД извършва строителство, ремонти и довършителни работи на магазини, офиси, жилища, хотели, ресторанти, промишлени помещения, поддръжка на офиси и други.

Доверявайки ни се, ще получите професионално и комплексно обслужване в строителството и строително–монтажните работи /СМР/ – от изкопаването на основите до полагането на покрива, от смяната на дограмата до нанасянето на боята. С на ще спестите време, нерви и пари в търсенето на майстори и в доставката на материали!

Разполагаме с екип от професионалисти, които ще се справят със всяка поръчка. Ние следим качественото изпълнение  на обекта, който сте ни поверили, както и за завършването му в срок. Ние ще доставим за Вас материалите, които са необходими. Вие контактувате с едно лице, а не с всички майстори по отделно.

Работим с договор и даваме гаранция за извършената работа!

Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД работи не само в София и Пловдив, но и по цялото Черноморие: Варна, Балчик, Кранево, Камчия, Обзор, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Бургас, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево и всички прилежащи населени места.

Покриваме и планинските курорти - Банско, Добринище, Пампорово, Боровец и др.

 Работим на територията на Северозападна България - Монтана, Враца, Берковица, Видин, Лом, Вършец и др.
 

Предлагаме Ви кратък списък на извършваните от нас услуги:

  • Строителство на жилищни сгради.
  • Ремонт на апартамент
  • Ремонт на къща
  • Ремонт на покриви
  • Вътрешни ремонти
  • Машинно боядисване, машинни замазки и мазилки
  • Мазилки - варо-циментови, гипсови, минерални мазилки, силиконови и др.
  • Шпакловки - гипсова, с мрежа, с теракол, с готова смес, с колор кит и др.
  • Боядисване - с латекс - бяло, два и повече цвята; грундиране, шлайфане стени и тавани, блажна боя; боядисване на фасади и др.
  • Настилки - фаянс, теракот, гранитогрес, камък, цокъл фасада и др.
  • Изграждане, ремонт и подмяна на водопроводни и канализационни инсталации; монтаж на всякакви видове санитарен фаянс.
  • Външна и вътрешна топлоизолация с фибран, SPS, ПОЛПАН и др.
  • Фирмата разполага със собствено скеле.
  • Зидарии - тухла единица и четворка, газобетон от 5 до 25 см, фугирана зидария, комини и др.
  • Замазки - армирана, армирана с топлоизолация, перлитова и др.
  • Изграждане и ремонт на електроинсталации; монтаж, преместване и подмяна на осветителни тела, ключове, контакти, ел. табла, свързване на нови и др.
  • Монтаж на всички видове санитарен фаянс
  • Услуги с гипсокартон - монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки и др.
  • Покриви - дървена покривна конструкция, дъсчена обшивка, покриване с битумизирана мушама, летвена обшивка за полагане на керемиди, покриване с керемиди, обшивка на покриви, корнизи, улами и др.
  • Доставка и монтаж на AL и PVC дограма.
  • Груб строеж и строителство до ключ.

Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД предлага на своите клиенти гаранционно и след гаранционно обслужване, индивидуален подход към всеки клиент, изпълнение на задълженията си в срок. Материалите, които използваме са с високо качество и отговарят на изискванията на съвременното строителство.

Възползвайте се от специалните БОНУСИ от Билдинг Ремонт Строй 2017 за цялостен ремонт на жилище или офис в гр. София!

Повече информация за услугите, които предлагаме можете да получите на нашия уебсайт. Цените, които предлагаме са с включени труд и материали!

Обадете се сега за оглед и изготвяне на оферта на телефон 0886 886415, 0889 416237 или ни изпратете чертежи и количествени сметки на имейл [email protected]

Огледът от наша страна се налага, за да добиете най-точна представа на каква стойност ще излезе ремонтът. Той е безплатен, но е необходим, за да бъдем прецизни в изготвяне на офертата!

В резултат вие ще получите максимално пълна оферта, качествено извършени услуги, гаранция и разбира се – почистен от грубите строителни отпадъци обект!

Очакваме Вашето обаждане на телефон 0886 886415, 0889 416237 за повече информация или уговаряне на оглед!

 

Мнения

Напиши мнение за БИЛДИНГ РЕМОНТ СТРОЙ 2017 ЕООД (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БИЛДИНГ РЕМОНТ СТРОЙ 2017 ЕООД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нейчо Василев 12 May 2015 15:25

Имам семеен хотел на морето построен от Билдинг ремонт строй. От груб строеж, дограми, мазилки, инсталации, всичко си направиха качествено. Много точни момчета. Живот и здраве догодина пак ще ги викам за освежителен ремонт.

Биляна Маринова 13 Feb 2013 22:49

Използвах услугите на тази фирма и съм много доволна! Абсолютни професионалисти са в работата си и се отнасят много коректно към клиентите си!

Петя Исаева 05 Nov 2012 12:14

Много добри!

Професионали в строителството и ремонтите!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.