БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС

Прием на туристи от ОНД, Молдова, Беларус, Украйна, Полша, Словакия и Румъния. Настаняване в черноморските и планински курорти в България. Предлагаме чартърни самолетни билети до Москва, Санкт Петербург и Киев. Трансфери от и до летища Бургас и Варна

 Tуристическа агенция Балкан Експрес Травел Асистенс ООД е един от водещите туроператори на Балканите, лауреат на премията на Юрий Сенкевич в номинацията за „най-добър туроператор в областта на външния и вътрешния туризъм ”.

Агенцията е специализирана в организиране на екскурзии в страната и чужбина, почивки и хотелски резервации в летни и зимни курорти, продажба на самолетни билети. Заемаща водещо място на пазара на туристически услуги, фирмата се утвърждава не само като надежден и коректен партньор, но и като агенцията, която предлага едни от най-изгодните оферти за почивки, бизнес срещи, ваканции.

Балкан Експрес Травел Асистенс предлага и индивидуално обслужване на клиенти, като се стреми да задоволи техните най-разнообразни интереси.

Ние предлагаме богат избор от възможности за вашата ваканция. Нашият девиз е: Пътешествия и почивки по най-интересните и богати на история градове и комплекси, достъпни по цени и удобства за всеки желаещ.

Вече 17 години Балкан Експрес Травел Асистенс разработва и предлага най-различни програми за отдих в България. Богатият опит в туроператорската дейност ни позволява да предлагаме хотели с доказана репутация, ползващи се с доверието на клиентите, при изгодни ценови условия.

Евтини самолетни билети до Русия - това е голямо предимство, което съчетано с организирани екскурзии за нашите гости от България - е едно наистина добро предложение. Ние гарантираме настаняване в най добрите руски хотели, независимо от това коя дестинация ще изберете за вашето пътуване, а нашите екскурзии са така организирани, че за малко време да научите колкото може повече интересни факти за нашата страна Русия.

Колко е лесно днес да откриваме за себе си нови страни, нови култури, нови страници от историческото минало... Достатъчно е само да го поискате и да си купите самолетен билет! Българите винаги са симпатизирали на руснаците и на руската култура, интересуват се от руската история. В Русия също много обичат българите и с удоволствие ги посрещат като близки роднини - не само заради сходството на нашите езици, но и заради дълбоката неуловима общност на нашите национални характери.

Ние се стараем да ви запознаем с Русия и затова ви даваме уникална възможност да я посетите, като пътувате до нейните най-известни културни центрове. Можем да организираме за вас това пътешествие бързо и евтино.
Дали ще сте на почивка в най красивите руски градове или сте на бизнес пътуване (срещи,семинари,конференции) всичко ще мине прекрасно, ако се доверите на ТО Балкан Експрес, които с удоволствие представят на гостите от България най-добрите руски градове и курорти!

Туроператор Балкан Експрес извършва трансфери от и до летища Бургас и Варна. Вие можете да поръчате вашият трансфер в офисите на Балкан Експрес и в офисите на упълномощените фирми. Трансферите се извършват на нови луксозни и климатизирани микробуси Опел Виваро и леки автомобили. Пътуването до крайната точка отнема малко време. Нашите шофьори ще направят вашето пътуване бързо и приятно до всеки курорт, който искате да посетите.

Потърсете ни в нашите офиси по Черноморието:

Офис във Варна
Адрес: ул. Опълченска 9 (хотел Астра)
Телефон +359 (52) 65 39 00

Офис в Слънчев бряг
Адрес: Sea sun, офиси 1,2 (автобусна спирка "Aрда", офисът е на главния път)
Работно време: понеделник-неделя от 09:00 до 18:00
Телефон +359 (55) 42-62-62

www.balkan.ru
 

Мнения

Напиши мнение за БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Badesku 19 Nov 2015 11:43

I am a client from Romania. I am very thankfull to all guys from BALKAN EXPRESS about the organisation of our transfer from the airport to SUNNY BEACH!

Олеся 29 Sep 2012 19:47

Благодарность)

Доброго времени суток!К сожалению, мы с Вами не познакомились. Вы везли нас 19 сентября из Слънчев бряг в Киев.Автобус VаnHool. Вы его только купили и очень гордились этим))) Я хочу Вас поблагодарить за своевременную доставку нас, пассажиров, на место. После того, что я читала на сайте Турправда об операторе Иль Тур, это стало приятной неожиданностью))). Очень импонирует ваша забота о нас, хотя мы для вас были абсолютно чужие люди и, возможно, никогда больше не встретимся. Я буду писать отчет на сайте Турправда о своей поездке в Болгарию и, обязательно, упомяну вашу фирму и Вас лично. Привет водителям, особенно Домьяну)))С уважением, Олеся.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.