АЛЕКС ВИЗИЯ

Алекс Визия - графичен дизайн, брандиране на автомобили, витрини и рекламни зони. Атрактивни визии за кратки срокове. Индувидуален подход с любов към детайла.Работим с висококачествени материали, а ръцете на сръчни монтажисти извайват Вашият брант.

Алекс Визия е модерно рекламно студио, фокусирано върху изграждане на уникална фирмена идентичност.

Работим с любов към детайла в проектирането и изпълнението на рекламния продукт независимо от размера му. Извеждаме най-характерния елемент от вашия бизнес, за да бъде той още по-печеливш с рекламата, която изработваме за него. Подбираме ключов детайл, предлагаме атрактивно послание и така изграждаме проста, но знакова композиция, която действа и привлича от пръв поглед. Защо? За да бъде вашият офис стилен и още по-посещаван, а колите ви – по-аткрактивни, забелязвани и оставящи следа в ума. Това би увеличило продажбите и растежа на бизнеса ви, би повдигнало рейтинга и имиджа на фирмата. Крайната цел е да достигнем до важните за вас клиенти!

Първото перо от нашата работа е ВЪНШНАТА РЕКЛАМА. Това са големите рекламни площи, които са предмет на визуално възприятие докато човек се движи навън из улиците. Тук залагаме на стилен и атрактивен идеен проект, който да се възприеме спонтанно с един поглед.

Ако одобрите нашата предложена идея за външна реклама, следващата стъпка е да я изпълним от качествен материал. Медиите са ПВЦ фолио, Автомобилно фолио ( Каст ), Перфо фолио, Пясъкоструйно фолио, Винил, Хартия, Твърди плоскости (ПВЦ, коматекс, полипропилен, еталбонд, плексиглас). За да бъде траен вашия бранд, използваме ламинат, който прествалява УВ защита, съхраняваща визията във времето. Така тя  няма да бъде нарушена от температурните разлики в различните сезони.

Изпълнението на външна реклама се извършва от екип сръчни монтажисти, които  извайват прецизно бранда върху дадената рекламна площ, така че той да съвпада на 100% с одобрения проект ( визуализация ).

При брандирането на автомобили използваме топъл въздух, който спомага за перфектното полагане на фолиото без балончета върху всички 3D кривини и извивки.  Автомобилът се превръща в един истински движещ се билборд на пътя.

Другата част от работата на нашето студио за печатна  реклама са МАЛКИТЕ НЕЩА, както обичаме да ги наричаме. А именно - печатните продукти на хартиен носител в кратки или големи тиражи. Това са покани за събития, отпечатани на луксозни структурни картони, каталози, флаери, менюта за заведения, ценоразписи, картички за празници, брошури, дипляни, флаери, сувенирна реклама, календари, тефтери, брандиране на фирмено облекло.

И тук водещ е дизайнът, който продава продукта на вашия бизнес. Можете да зарадвате клиентите си със стилен рекламен подарък, поръчан при нас в желан тираж.

Нашите принципи при изработка на рекламни материали са:

Яснота – дизайнът, който създаваме не е претрупан и натрапчив, а изчистен и фокусиран, с ясна идея и ведро настроение, изразени с точните корпоративни елементи.

Съдържателност – след печат на рекламните материали, всичко важно за бъдеща връзка с вас ще изпъква и ще се разчита с лекота – особено име, номер, email, адрес.

Стил – избираме точния кегел и подходящия шрифт, за да излъчват рекламните материали Вашите имидж и стил, да излъчват характера на изградената корпоративна идентичност.

Хармония – постигаме тънко съчетание между простота, стил и оригиналност на визията.

Точност на цветовете – цветовете на всички ваши рекламни материали, ще съответстват напълно на корпоративните и ще носят на клиента чувство за приемственост и здрава връзка с вашия бранд.

Работим гъвкаво в екип и реагираме професионално и с вкус, съобразно вашите нужди в кратки срокове.

Мнения

Напиши мнение за АЛЕКС ВИЗИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛЕКС ВИЗИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.