АЙКО ТРЕЙД

Верига от магазини Айко Трейд предлагат фойерверки, куку стоки, парти стоки, въздушно и газово оръжие, ножове, ловно и рибарско облекло, богата гама любителски и професионални пиротехнически изделия. Провеждане на пиротехнически спектакли.

Айко Трейд ЕООД е основана през 1992 година. Основната дейност на фирмата е предлагането на цялата гама любителски и професионални пиротехнически изделия, консумативи, материали, сценични и предсценични ефекти за открито и закрито пространство. Разполагаме с три лицензирани търговски обекта в Димитровград, Гълъбово и Банско.

Със своя млад и висококвалифициран екип под ръководството на професионалисти с дългогодишен опит като взривчици и пиротехници, Айко Трейд ЕООД бързо се налага като лидер в продажбите на любителска и професионална пиротехника и консумативи, както и при организацията и провеждането на пиротехнически спектакли.

Айко Трейд внася изделия от водещи в бранша произодители от Азия и Европа, които са придружени със сертификат за качество и произход. Ние предоставяме на клиентите си възможност лично да изберат от богатата гама материали /артикули/ за увеселителната програма, да предпочетат универсална схема или да се доверят на нашите опитни и квалифицирани специалисти.

С Айко Трейд Вие можете да направите запомнящо се и неповторимо Вашето фирмено парти, сватба, рожден ден, откриване на нови обекти, презентации, семинар, концерт, промоции, национален празник, партита и др.

Професионалният ни екип е на Ваше разположение по всяко време, за да направи Вашия празник светъл и щастлив, а избора Ви лек, приятен и бърз. Ние ще Ви предложим своя натрупан опит и услуги за бързото и ефективно решение на вашите въпроси относно пиротехническите развлечения и ще ви изготвим персонална оферта с едни от най-конкурентните цени на пазара.

Продукти:

  • Пиротехника - пиратки, ракети, римски свещи, пиро-батерии, вулкани, искрящи, факли, конфети, лампички, професионални пиротехнически изделия и други
  • Куку стоки - костюми, номера и други
  • Парти стоки - парти шапки, чинии, чаши, салфетки, покривки, украси, спрейове и други
  • Балони - пастел, металик, сърце, щампа, фигурални, моделиращи, за декорация, балони фолио, украси от балони, аксесоари и други
  • Газово оръжие - пистолети, револвери, пушки, патрони, консумативи, аксесоари и други
  • Въздушно оръжие - пушки, пистолети, муниции, консумативи, оптики, аксесоари и други
  • Ножове - сгъваеми, джобни, ловджийски, аксесоари и други
  • Ловни стоки - пневматично оръжие, лъкове, арбалети, оптически прибори, патрони, аксесоари и други
  • Рибарски стоки - пръти за риболов, макари, влакна, риболовни куки, плувки, воблери, блесни, кепове, живарници, калъфи, ботуши, облекла, столове, подхранки и други
  • Карнавални стоки - шапки, очила, маски, костюми
  • Коледни украшения - гирлянди, лампички, елхи, коледни аксесоари
  • Други - арбалети, лъкове, екипировка, фенери, бинокли, за самозащита, звезди, палатки и други

Организираме пиротехнически спектакли и шоу програми от увеселителни фойерверки.

С надежда за взаимо сътрудничество, моля отправяйте Вашите запитвания към посочените телефони за контакти.

Димитровград - бул. 'Трети март' 8 (на спирката за Хасково)
тел:0878 27 97 37
      0878 27 97 12
e-mail: [email protected]
Димитровград - ул. Ромен Ролан
тел: 0878 279737; 0878 279712

e-mail: [email protected]
Банско - ул: Рила 2 (с/у Чобанов хан)
тел: 0878  27 97 37
       0878 27 97 12
e-mail: [email protected]

Гълъбово - бул. Република N 45

тел: 0878 27 97 37

За нас ще бъде удоволствие да бъдем партньори.

Заповядайте в нашия нов магазин на бул.'Трети март' номер 8 (на спирката за Хасково)

 

Мнения

Напиши мнение за АЙКО ТРЕЙД (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЙКО ТРЕЙД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Веселка Цекова 11 Aug 2015 14:49

За юбилей на съпруга ми реших да го изненадам с празник на открито на вилата. Всичко необходимо намерих в магазина на Айко трейд. Балони, украси, картонени чаши и чинии. Отделно взехме и фойерверки. Продавачките бяха много отзичвчиви и компетентни и надълго и нашироко ни обясниха всичко и ни показаха различни неща. Улесниха ни в избора ни много.

Николай Вълев 08 Feb 2015 23:41

Изключителни професионалисти

Изключителни професионалисти !Коректни

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.