АДЛ

Фирма АДЛ ООД е специализирана в доставка и сервиз на офис и документообработващо оборудване. Предлага широка гама от продукти, сервиз и сервизни възможности. Оторизиран Партньор на XEROX.

Фирма АДЛ ООД е специализирана в доставка и сервиз на офис и документообработващо оборудване.

Партньор е на XEROX. Предлага широка гама от продукти, сервиз и сервизни възможности. Осигурява документални услуги във всички сфери. Предлага висококачествени документи, графични изображения, редактиране, обработка, размножаване, обмен на документи и информация в цифров и печатен вид, архивиране и други.

АДЛ ООД е удостоена от корпорация XEROX:

- АДЛ е носител на наградата – Европейска купа на предизвикателствата – 1996 година
- Награда за най-добър мениджмънт “Ключови клиенти” за 2002 година
- Награда за изключителен принос към концесионерския бизнес в Централна и Източна Европа

Продукти и услуги:

• Производствени печатащи системи
• Сервизно обслужване и поддръжка
• Специализиран софтуер
• Лазерни и мастилено-струйни (черно-бели и цветни) принтери
• Многофункционални устройства
• Широкоформатни инженерни системи и плотери

АДЛ разполага със сервизна мрежа за гаранционно и извънгаранционно обслужване на машини, доставка на консумативи на територията на цялата страна. Оторизиран сервиз на Xerox - фирмата предлага техническа поддръжка на цифрови и аналогови копирни машини, многофункционални устройства, цифрови цветни многофункционални системи.

Сервизните ни бази разполагат с екипи от висококвалифицирани специалисти, които са преминали специални професионални курсове на обучение и сервизна документация. Складови наличности от всякакви консумативи и резервни части. Това спомага за адекватно посрещане на необходимостта от бърза сервизна реакция.

Адрес: гр. София, 1606, ул. Дукатска планина 16, ет. 1
тел: (+359 2) 951 67 02, 952 61 29, 951 51 34
факс: (+359 2) 952 61 89
E-mail: [email protected]
 

Мнения

Напиши мнение за АДЛ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АДЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Никола Стасев 12 Sep 2015 12:54

До АДЛ

Много съм доволен! Работят професионално, бързо и коректно!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.