СУОРДСАН

Почистващите и полиращи препарати на Суордсан ООД - гаранция за безупречна хигиена и блестяща чистота в дома, на работното място, в офиса или ресторанта. Изберете продуктите на Суордсон с марките Alvesta, Mis Mak, Calderon Max - 100 процента чистота.

Суордсан ООД е производител и доставчик на висококачествени санитарно-хигиенни и тоалетни изделия с бранда Swordson. Създадена през 2012 г. фирмата предоставя на българския и европейския пазар своята продукция, залагайки на екологично чисти материали, с грижа за здравето на своите потребители.

Продуктите на Суордсан са с доказани качества и освен в България, са една от най-доказаните марки в Турция:

o    Аlvesta – тоалетна хартия, носни кърпички, мокри кърпички, салфетки, кухненски ролки – направени от висококачествени материали, с грижа за здравето, с подход към клиенти с чувствителна и раздразнителна кожа. Салфетките Alvesta са в услуга на всяко едно домакинство, пръв помощник в абсорбирането на различни течности.
o    Calderon Max – почистващи и хигиенизиращи апарати, създадени с безвредни и щадящи кожата суровини – гел за ръце, сапуни, препарат за миене на съдове и още много други. Богато разнообразие и конкурентни цени.
o    Mis Mak – линия изцяло насочена към детето и бебето, осигуряващи максимален комфорт и спокоен сън. Продуктите Mis Mak са съобразени с високите изисквания и наложени стандарти за екологично чист целулозен продукт.

С огромна отговорност към своите клиенти Суордсан изработват своите продукти с най-нови и модерни технологии, като за целта са наети квалифицирани специалисти, с опит в сферата при създаването на почистващи препарати, домакинска хартия, мека тоалетна хартия и др. Една от основните цели на Суордсан е опазването на околната среда, за това фирмата влага ресурс, време и средства в постигането на оптимално здравословни и щадящи природата продукти.

Мисията на Суордсан е изрядна хигиена и създаване на все повече и повече продукти, за да удовлетвори желанията на своите клиенти.

Суордсон е грижа за Вас и Вашето семейство. Очакват Ви на адрес:

Суорсан ООД: Фабрика
Карнобат, Северна промишлена зона 1
Контакти: +359 559 21 111
E-Mail: [email protected]
Site: http://swordson.eu/

Мнения

Напиши мнение за СУОРДСАН (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СУОРДСАН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.