СОФИЙСКА ПЕРАЛНА КОМПАНИЯ Евростил

Софийска Перална Компания Евростил предлага промишлено пране, пране на болнично и хотелско бельо, ресторантски постелъчен инвентар, работно облекло, химическо чистене и гладене. Обслужваме поръчки от-до обекта на клиента 24 часа в денонощието.

 От самото си създаване през 2003 година, ние от Софийска Перална Компания Евростил се стремим да заемем лидерски позиции в сферата на промишленото пране.
Основната ни дейност се изразява в извършване на услугата пране на болнично и хотелско спално бельо, работно облекло, ресторантски постелъчен инвентар и др.

Дейността ни е насочена към задоволяване потребностите на нашите клиенти, като предлагаме отлично качество на конкурентни цени. Това се дължи на използването на иновативни и креативни подходи, които извеждат работата ни на едно ново ниво.

С гордост твърдим, че всичко, което правим носи белега на първокласното качество, независимо дали се отнася за поръчка от голяма или малка фирма. Нашите клиенти са и наши бизнес партньори и ние реагираме бързо на техните потребности. За целта ние инвестираме в нашия персонал, който е най-ценният ни ресурс, мотивираме ги и ги насърчаваме да са инициативни и да довеждат нещата до успешен край.

За улеснение на нашите клиенти работим без почивка - 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.
Консултантите на фирмата могат да дадат полезна информация, подхождайки към всеки един клиент с уважение и разбиране. Използвайки директните телефони на СПК Евростил, както и на адреса на пералната компания, посетителите могат да се уведомят за:
•    начин на почистване на болнично или хотелско бельо
•    възможности за почистване на работно облекло
•    възможности за почистване на ресторантски постелъчен инвентар
•    видове текстил и начини на почистване
•    химическо чистене и гладене
•    срокове за извършване на услугите
•    възможнсотите за взимане и обратна доставка на прането
•    ценова листа на компанията
За да ви бъдем максимално полезни, залагаме на най-съвременни технологии и оборудване. От 2006 година работим със специална тунелна перална машина, която гарантира изключително високо качество на услугата. Работим с най-ново поколение специализирана техника и модерни технологии от фирма Еколаб за обработка на хотелски и ресторантьорски постелъчен инвентар, работно облекло, болничен мек постелъчен инвентар.

Разполагаме със специализиран транспорт, с който приемаме и доставяме поръчката от и до вашия обект. Обработваме текстилните материи по технология на Ecolab. Пакетираме в PVC опаковки. Издаваме платежни документи въз основа на приемо-предавателни протоколи.

За контакт със СПК "Евростил":
София, кв. Овча Купел, ул. Маестро Кънев 82-В
087 8913111, 087 8510760, 02 9555753

 

Мнения

Напиши мнение за СОФИЙСКА ПЕРАЛНА КОМПАНИЯ Евростил (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СОФИЙСКА ПЕРАЛНА КОМПАНИЯ Евростил! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

д-р Недева 11 Mar 2016 22:49

абонамент за пране

ппрепоръки от ваши клиенти

Гинка Маврикова 06 Jul 2015 19:16

Предлаганите услуги са с много добро качество. Перем при тях спалното бельо, хавлиите и униформите на нашия хотел и сме много доволни. Всичко е изрядно чисто и мирише хубаво, изпрано и доставено в срок.

marusia stanimirova 19 Nov 2013 10:15

nai dobrite

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.