Содексо Пасс България

Содексо пасс България ЕООД - дъщерна фирма на Sodexo Group, компанията стъпва на българския пазар през 2003 г. и до ден днешен е основен партньор на големите компании в стимулиране на работния процес и подобряване качеството на живот на служителите.

Содексо пасс България е част от групата Содексо, създадена през 1966 г. в гр. Марсилия и един от лидерите на световния пазар при предоставянето на социални услуги и повишаването на качеството на живот на служителите. В продължение на няколко десетилетия Sodexo Group си отвоюва място в международен мащаб като компания, която работи за и в полза на работодатели и служители, създала същевременно работни места в над 80 държави, с 419 000 служители, притежател на 32 700 обекта, както и около 75 милиона потребители, обслужванивсекидневно.

Содексо Груп е 18-тият по големина работодател в света.
В България, Содексо Груп е представена от дъщерното ѝ дружестов Содексо пасс България ЕООД, където работят квалифицирани кадри в предоставянето на социални услуги, към които всеки един работодател или работник може да се обърне за съвет или консултация.

Содексо пасс България работи с едни от най-големите компании в страната с идея за подобряване стандарта на живот на българския служител, кариерно израстване, удовлетвореност от работата и др.

Услугите, които предлага Содексо пасс България са обособени в няколко категории, за които можете да получите повече информация на интернет страницата на компанията – http://bg.benefits-rewards.sodexo.com/

•    Управление на обекти
•    Социални придобивки и възнаграждения
•    Персонални и домашни услуги за подобряване начинът на живот

Фирмата предоставя разнообразие от ваучери като начин за стимулиране на работниците, ваучери за подаръци и награди, ваучери за работници, извършващи специфичен вид труд, ваучери, освободени от данъци и осигуровки и др.

Содексо пасс България е изградила име на коректен и надежден партньор, тъй като предлага на своите клиенти лоялност, качество на услугата и сигурни резултати.

Мнения

Напиши мнение за Содексо Пасс България (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Содексо Пасс България! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Дора Драгиева 08 Feb 2011 15:55

Никакви оплаквания и изключително добро и професионално отношение към клиента!

жозеф жибауи 12 Jan 2011 08:33

Отлична магазинна мрежа в цялата страна

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.