РАЙТ РЕНТАЛ

Райт Рентал е утвърден лидер на българския пазар в събитийната логистика и изграждането на многофункционални съоръжения. Ние предлагаме шатри и оборудване под наем за корпоративни, сватбени, спортни, изложбени и концертни събития.

Райт Рентал е утвърден лидер на българския пазар в събитийната логистика и изграждането на многофункционални съоръжения. Ние предлагаме шатри и оборудване под наем за корпоративни, сватбени, спортни, изложбени и концертни събития.


Райт Рентал е лидер в събитийната логистика, комплексните решения и предоставяне на оборудване под наем за корпоративни, сватбени, спортни, изложбени и концертни събития. Right Rental е регионален доставчик на услуги в България, Гърция, Румъния и Сърбия. За Right Rental никое събитие не е твърде голямо, твърде малко или прекалено нестандартно.


Райт Рентал се превърна във водеща компания в тази сфера на услугите, благодарение на безкомпромисната ни търговска политика, ориентирана към интересите на нашите клиенти. Ние сме партньори на водещите рекламни и събитийни агенции, кетъринг фирми и ресторанти, корпоративни и частни клиенти.


В нашата съвременна складова база от 3700 кв.м. се съхраняват над 5000 стола, 600 маси, около 3000 текстилни единици, десетки хиляди артикули посуда, стъклария и прибори за хранене. Чрез това разнообразие компанията успешно развива своя потенциал и предлага комплексни доставки - от шатри и конструкции до най-съвременните модели кетъринг оборудване и мебели за събития.


Политиката на компанията се осъществява от нашите опитни екипи по планиране, продажби, доставка, логистика и монтаж. В практиките на работа са внедрени всички приложими европейски стандарти за експлоатация на техническата база и безопасност на труда.


Водещ сегмент в услугите на компанията е отдаването на шатри под наем. С постоянни инвестиции, към момента фирмата разполага с над 7000 кв. метра шатри, оборудвани с пълната гама аксесоари като подови конструкции, системи за вентилация, климатизация и отопление, разнообразен дизайн на покривните и стенни покрития, дизайни на интериора, решения за озвучаване и осветление.


Райт Рентал е представител на белгийската компания Veldeman Structure Solutions, световен технологичен лидер в производството на най-модерните покривни решения,  алуминиеви шатри и конструкции. Тези шатри обслужват различни по вид мащабни събития, като изложения, фестивали, събори, сватби, корпоративни събития и др.


Също така Райт Рентал е представител на шатрите Mastertent – малки шатри, които предлагат бърз и лесен монтаж, високо качество, иновативен дизайн и безброй възможности за реклама. Те са изключително подходящи за организиране на шандове на открито и закрито, за състезания – на трасета, на плажа, в планината, на стадиона, за тераси на заведения, за домашно ползване на вилата или в градината, за елегантни сватби и др. Те се предлагат в различни цветове, както на покривната тента, така и на конструкцията, което създава индивидуален имидж за всеки клиент. Също така има възможност за отпечатване на рекламни визии както на стените, така и на покрива и ги прави своеобразен билборд на всяко събитие. А с тях всеки посетител ще ви забележи.


Нашата цел е всеки клиент да получи всичко за своето събитие на едно място. Затова ние предлагаме под наем мебели и декор за събития. Нашите дизайнерски светещи маси и барове създават невероятен стил на всяко парти, а столовете Шивари – елегантност и романтика. Новост на българския пазар е меката мебел Blofield – изключително практична и удобна, тя допринася за комфорта на гостите на всяко събитие.
Пълната гама шатри, мебели и декор, които предлагаме, можете да разгледате на нашия сайт www.rightrental.net


Нашият професионален екип с над 10 годишен опит е готов да посрещне предизвикателството и да превърне вашето събитие в една незабравима празнична фиеста!


За нас няма значение дали обслужваме бутиково или мащабно събитие за частни клиенти, световноизвестни брандове или малки корпорации. Нашият подход и безупречно изпълнение са еднакви. На първо място са личното отношение и вниманието към всеки детайл, а нашият впечатляващ списък от лоялни клиенти и портфолио с едни от най-запомнящите се събития, са доказателството за нашия професионализъм.

 

Уебсайт: www.rightrental.net

Телефон: 0700 13 700

E-mail: [email protected]

Мнения

Напиши мнение за РАЙТ РЕНТАЛ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАЙТ РЕНТАЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.