Касови апарати и електронни везни РАМ - 33

Търсите касов апарат, електронна везна или имате нужда от мрежа от фискални устройства, управлявани от компютър? Искате повече информация за предлаганите от нас продукти или желаете цялостно решение за вашият търговски обект? Обърнете се към нас!

Ако търсите касов апарат или електронна везна, или пък ви трябва мрежа от фискални устройства, управлявани от компютър, обърнете се към Рам - 33.

При нас можете да получите повече информация за касовите апарати и електронни везни. Можем да Ви предложим и цялостно решение за вашия търговски обект. При нас ще бъдете обслужени компетентно и с внимание. Високо качество на предлаганите от нас продукти и услуги плюс коректно отношение и любезно обслужване – това е ключът към нашия успех. Стараем се непрекъснато да се развиваме и да подобряваме качеството. Винаги сме на ваше разположение за всякакви въпроси и съвети относно касовите апарати и електронните везни.

Фирма Рам - 33 ЕООД предлага на Вашето внимание:

  • Продажба и сервиз на касови апарати
  • Електронни везни
  • Баркод устройства
  • POS системи
  • Етикиращи и фискални принтери
  • Софтуерни продукти и консумативи за тази техника

Може да ни намерите на адрес:
Добрич ,ул. Княз Дондуков - 2А
Email: [email protected]; Тел: 058 690333; 0888 307118

 

Мнения

Напиши мнение за Касови апарати и електронни везни РАМ - 33 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Касови апарати и електронни везни РАМ - 33! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Касов апарат

Имам касов апарат от фирма РАМ - 33. Купих го на много конкурентна цена а съм много доволна и от обслужването. Обърнаха ми внимание, консултираха ме, обясниха ми.препоръчвам този магазин.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.