ПЕГАС 2003

Фирма Пегас 2003 ЕООД извършва вътрешна и външна търговия с рециклирани български и вносни подемно-транспортни и металообработващи машини. Текущ и основен ремонт, гаранционен и следгаранционен сервиз. Отдаване под наем на подемно-транспортни машини.

Фирма Пегас 2003 ЕООД извършва дейност в следните направления:


•    вътрешна и външна търговия с рециклирани български и вносни подемно-транспортни машини, мотокари, електрокари и подемни машини, кранове
•    вътрешна и външна търговия с рециклирани металообработващи машини – фрези, стругове, хидравлични и ексцентър преси, ножовки, бормашини, шлайф- и други машини, електроагрегати
•    текущ и основен ремонт, обновяване, гаранционен и след-гаранционен сервиз, абонаментно обслужване на подемно-транспортни машини, електро- и мотокари и електро-платформи
•    отдаване под наем на подемно-транспортни машини, в т.ч. електрокари, мотокари, мотокар-вишка


Пегас 2003 ЕООД отдава под наем техника, с възможности за изпълняване на поръчки по задание на клиента. Предлагаме богата гама от машини на склад.


 Осъществяваме редовен износ на металообработващи машини, кранове, кари за Македония, Сърбия, Гърция, Египет, Ирак, Иран, Русия, Чили и други държави.


Пегас 2003 ЕООД успешно изкупува използвани металообработващи машини подемни и подемно-транспортни машини, електроагрегати и възли за тях, както и металообработващи машини.


Пегас 2003 ЕООД притежава сервизна база в град София, ремонтната дейност се осъщестява от високо квалифицирани сервизни техници, които извършват и посещения на място при клиентите. Може да бъдете посетени от наш екип на място в случаи, които не изискват специални условия и апаратура. Извършваме техническо обслужване на машините, леки ремонти, преглед на техническото състояние на машините с цел препоръки за превантивни ремонти и други.

Фирмата работи успешно с партньори в страната и чужбина. Благодарение на изграденото добро име и доказана коректност в отношенията си с нашите клиенти и партньори. Даваме пълни гаранции, че  те ще получат точна информация относно цени, условия на доставка, допълнителни услуги, свързани с вграждането на изделията.

Контакти:
София, бул. Цар Борис III №268
Телефони: GSM: 0886842077
                      Тел: (02) 9571226
Имейл: pegas2003@coresnet.bg


Мнения

Напиши мнение за ПЕГАС 2003

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПЕГАС 2003! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.