ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ОКУЛУС

Диагностика, лечение и хирургия на очни заболявания с последно поколение апаратура. Най-съвременна безшевна оперативна техника за хирургично лечение на катаракта. Екип от отлични специалисти с доказан професионален авторитет. Договор с НЗОК.

Медицински център Окулус разполага с модерно обзавеждане и високотехнологична апаратура, позволяваща поставянето на прецизна диагноза, извършване на ранна профилактика и своевременно лечение на зрението, екзактно определяне оптиката на окото - път към точните очила или контактни лещи. В клиниката се извършват още диагностика и лечение на ушни, носни и гърлени болести с помощта на модерен комплекс от видеодиагностика.

Операционният блок разполага с две операционни за еднодневна хирургия. Секторът включва еднодневен стационар за предоперативна подготовка и следоперативно наблюдение от анестезиолог и висококвалифициран сестрински персонал.
Това позволява извършването на операции с малък обем под локална и обща анестезия. Престоят на пациента в болничната среда е сведен до минимум, тъй като лечението и изписването стават в рамките на 24 часа. Близките на пациента могат да изчакат до изписването в комфортна обстановка.
   
Тук работи екип от изявени специалисти с дългогодишен опит:
   
Очни болести:
    Д-р Румен Минков-управител
    Д-р Велизар Тодоров
    Д-р Мая Мичева
    Д-р Татяна Микова
    Д-р Весела Иванчева
    Д-р Стребра Горгевска
    Д-р Боряна Парашкевова
Ушно-носно-гърлени болести:
    Д-р Васил Станев
    Д-р Цветомир Стоянов
Анестезиология и реанимация:
    Д-р Йорданка Матеевa

В Очен медицински център Окулус се осъществява диагностика и лечение на очните заболявания и офталмохирургия с най-съвременна апаратура:

• компютърно изследване на зрителната острота
• компютърна периметрия
• очна ехография
• ОСТ - очен скенер
• флуоресцеинова ангиография /цветна снимка на очното дъно/
• корекция на зрението с контактни лещи
• пахиметрия
• ранна диагностика на глаукома

Тук се извършва модерна очна хирургия:

• катаракта (вътрешно перде с ултразвук)
• операция на роговица и конюнктива
• очен травматизъм

За максимално удобство на пациентите, медицинският център разполага с оптика, където ще намерите голямо разнообразие на диоптрични и слънчеви стъкла - обикновени и специални, на фирми наложили се на пазара с високото качество на своите продукти. Диоптричните очила в оптика Окулус се изработват с най-съвременна техника от специалисти-оптици, които работят с усмивка и удоволствие за всеки клиент.
 


 

Мнения

Напиши мнение за ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ОКУЛУС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ОКУЛУС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Весела Лякова 03 Jun 2015 13:44

Оперирахме майка ми в този медицински център от катаракта (перде) по метода с ултразвук. Операцията мина добре, лекарите са отлични специалисти. Много бързо се възстанови и вече чете без очила. Благодарности на целия екип и специално на д-р Мичева за грижите и доброто отношение.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.