МЕТАЛ - М - СОФИЯ

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България. Плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, триролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично рязане.

Метал-М е първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България.

Предприятието развива дейност в търговията с черни и цветни метали, производство на детайли от тях и транспортни услуги. При нас може да намерите постоянен асортимент от над 1 000 вида артикули на конкурентни цени като:

 • кухи черни, поцинковани и алуминиеви, квадратни и правоъгълни профилни тръби
 • декоративни профили
 • електро - заварени черни и поцинковани тръби
 • безшевни тръби
 • черна, поцинкована, разтеглена и перфорирана ламарина
 • горещо валцовани и студено изтеглени калибровани плътни квадрати
 • кръгове и шестостени
 • равностранен и разностранен винкел
 • горещо валцувани и студено огънати П-профили
 • Т-образен и двойно Т-образен профил по ГОСТ и EN
 • плоски продукти - шини, неръждаеми, оловни, алуминиеви, медни и месингови продукти
   

Фирмата разшири дейността си с нова складова база, където въведе в експлоатация автомат за плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, три ролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично и полуавтоматично прецизно и транспортно рязане на метали. Новите услуги и тяхното висококачествено изпълнение предлагат по-краен продукт, задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите.

Метал-М има изградени дългогодишни отношения с най-добрите български производители и вносители. Фирмата извършва собствен внос на метали от Румъния, Гърция , Турция, Македония, Словакия и Италия. Поддържа собствен автомобилен парк и извършва транспортни услуги на територията на София, страната и чужбина, което позволява по-ефикасно и ритмично изпълнение на доставките. Понастоящем постоянни клиенти на компанията са над 5 200 фирми и предприятия.
 

Мнения

Напиши мнение за МЕТАЛ - М - СОФИЯ (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕТАЛ - М - СОФИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Тодор Георгиев 12 Aug 2015 12:59

МЕТАЛ - М - СОФИЯ са определено впечатляваща фирма. Човек се чувства като в пещерата на Аладин и се впечатлява от огромния избор който поддържат.Прекрасно е, че могат да ти нарежат профилите още на място, да направят необходимите извивки и да ползваш и транспортните им услуги. Предлаганите на място услуги в разкрояване и рязане определено са много удобни.

клиент 24 Jan 2012 08:31

Препоръка

Ако предлагате и алуминиеви профили, ще бъдете 100% полезни.

Клиент 22 Jan 2011 20:25

Време беше някой да предложи нещо подобно. Верно, че малко ви куцат наличностите, но като цяло ми скрихте шапката. Желая ви искрено успех!

Йордан Паскалев 05 Jan 2011 21:23

най-доброто място

Това е най-доброто място за купуване. Става бързо и без рекламации. И има всичко.Препоръчвам ви.

Милен Цветанов 06 Oct 2010 16:01

За първи път срещам хора които наистина си разбират от работата!!!

Андон Георгиев 03 Jun 2010 10:07

Няма на друго място такава организация на работа с най-нови технологии. Обслужването е много бързо, а качеството - прецизно! Препоръчвам ви ги!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.