Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ

Хирургия на гърди - Уголемяване на гърди; Повдигане на гърдите; Реконструкция на гърда. Хирургия на лице - Лифтинг; Корекция на устни; Хирургия на тяло - Корекция на белези; Липосукция; Лазерна липодистрофия;хирургия на уши;липосукция;клепачи.

 

Доктор Георгиев работи в областта на пластичната хирургия от 1995 година. Дългогодишният му опит в областта на пластичната, реконструктивната и естетична хирургия е допринесъл за членството му в Българската, Европейската и Световната асоциации по лпастична, естетична и реконструктивна хирургия.

Клиниката за пластична хирургия на доктор Николай Георгиев се намира в гр. София, кв. Княжево, бул. Цар Борис III 315. Персоналът на клиниката се състои от професионалисти и доказани специалисти в сферата на пластичната хирургия. Освен отлично обучения екип , в медицинския център се работи и с най-модерната апаратура и техника. Комфортът на пациентите, подсигурен от грижата на отличния екип в клиниката на д-р Николай Георгиев, идеално се допълва от уютната атмосфера по време както на самата оперативна интервенция, така и през възстановителния период.

Запознайте се с процедурите, извършвани в медицински център Д-р Николай Георгиев:

ХИРУРГИЯ НА ЛИЦЕ
- Лифтинг - Класически

- Лифтинг - Ендоскопски

- Корекция на устни

- Аурикулопластика - корекция на уши

- Присаждане на коса

- Ринопластика (пластика на нос)

- Блефаропластика (пластика на клепачи)

- Инжектиране на филъри

- Скулптуриране на лице

- Повдигане на вежди

- Пилинг

- Процедури по подмладяване

 

ХИРУРГИЯ НА ГЪРДИ

- уголемяване на гърди

- намаляване на гърди

- повдигане на гърди

- реконструкция на гърда

 

ХИРУРГИЯ НА ТЯЛО
- абдоминопластика

- корекция на белези

- липосукция

 

Всички потенциални пациенти следва да имат предвид факта, че най-добрата за тях манипулация е тази, която му е препоръчана от лекар-специалист.

За повече информация посете нашия уеб сайт  http://www.plasticsurgery-bg.com/

Мнения

Напиши мнение за МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

donald peterson 24 Mar 2011 16:39

Dr. Georgiev is a very capable surgeon and i was very pleased with his work on me (facelift) as well as his follow up support after my surgery. His staff is also very professional and caring. I can recommend his services highly.

Катя Стоянова 31 Jan 2011 13:13

Благодарност

Преди два месеца посетих клиниката на Д-р Николай Георгиев за да си напаравя липосукция.Сега след оздравителния период от два месеца съм много доволна от резултата. Благодаря на Д-р Георгиев и на целият екип на клиниката за грижите, за уюта и превъзходното отношение към пациента.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.