ИНТЕРМЮЗИК

Импресарска дейност - музикални изпълнители, DJ, aртисти за шоу-програми, звук и светлина за зали, ресторанти, партита, концерти и мероприятия на открито, оборудване на пиано-барове и дискотеки с озвучителна и осветителна техника, сцена под наем.

Агенция Интермюзик е основана през 1999 г. от Ивелин Петров - музикант от гр. Варна.

Агенцията се занимава с импресарска дейност - музиканти в различни формации, вокални изпълнители, дисководещи, шоу – програми; организиране на партита и други мероприятия, осигуряване на озвучителни и осветителни системи за зали, ресторанти, партита, концерти и други изяви на открито, оборудване за пиано-барове, караоке клубове и дискотеки със звукови и светлинни системи за закупуване и под наем.

За нуждите на пиано-баровете фирмата изработва различни видове рояли - кутии, съобразени с интериора на всеки конкретен пиано-бар.

За мероприятия на открито фирмата разполага със собствена сцена (открита или закрита) и конструкция тип „ферма” с възможност за вариации при построяването.

Агенцията работи с всички известни поп, рок, поп-фолк и фолклорни звезди. Наши клиенти са много от най-големите хотели в туристическите комплекси "Златни пясъци", "Св. св. Константин и Елена", "Слънчев бряг", "Албена", Обзор, Банско, Пампорово, Боровец, Сандански и почти всички пиано-барове в страната.

Фирмата предлага следната техника:

• Озвучаване с професионална озвучителна техника на концерти и други прояви на открито и закрито. Агенцията използва озвучителна система „Line Array“ за озвучаване на мащабни проекти
• Сценично осветление за концерти и др. прояви – парове, диодни парове, лазери, блицове, следачи, пушек машини, устройства за управление на светлинно шоу – контролери, димери, LightJockey
• Професионални звукови и светлинни системи за монтаж в ресторанти, барове, дискотеки, караоке клубове, конферентни зали, шоу – румове и др. – под наем или за закупуване.

Инсталиране на съвременно енергоспестяващо специално ефектно осветление, изградено от диодни ленти, включващо и устройства за управление на цветовете – автоматично или ръчно, в конфигурации според желанието на клиента.

Изработване на светещи дансинги на базата на диодно осветление. Изготвяне на 3D проекти за визуализация.

Ние сме лидери на пазара в озвучително-осветлителния бранш повече от 15 години.

Извършваме всяка една дейност с професионализъм, качество, коректност и на атрактивни цени. Тези и много други предпоставки ни помагат да печелим безпроблемно доверието на нашите клиенти и партньори и да сме сред най-търсените и предпочитани фирми.

Очакваме Ви!
 

 

Мнения

Напиши мнение за ИНТЕРМЮЗИК (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИНТЕРМЮЗИК! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Интермюзик ги наехме да ни озвучат сватбата. Дисководещия направи супер шоу, купона беше върха. Носеха си цялата озвучителна и осветителна техника, за нас остана само веселбата. Горещо ги препоръчвам за подобни събития.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.