КИПАРИС ХОЛИДЕЙ

Хотел Кипарис е идеалното място за Вашата пълноценна почивка, отдих с любим човек или приятели, провеждане на тимбилдинг и конференции. Разположен във Врачанския балкан, хотелът предлага уют, спокойствие, стилна атмосфера, впечатляващ интериор.

Хотел Кипарис е едно от спокойните и уютни кътчета, разположено във Врачанския балкан, осигуряващ на своите клиенти възможност за пълноценна почивка, далеч от забързания ритъм на големия град.

Хотелът е съчетал в себе си модерен дизайн и интериор, подбран с вкус. Предлагащ богат набор от услуги, хотел Кипарис е отличен избор за прекарване на семейна ваканция, за почивка от ежедневния стрес, както и за организиране на бизнес среща или конференция.

На разположение в хотела е Спа комплекс – парна баня, джакузи, масажи.

Гостите на хотела имат възможност да опитат от разнообразното меню на ресторанта, разполагащ с 56 места, където ще се насладят на традиционни гозби, приготвени от майстор-готвачи. За летните месеци и топли дни, хотелът има уютна тераса с капацитет от 46 места, която е разположена срещу планината и разкрива приказни гледки към Балкана.

В бара към хотела можете да започнете деня с ароматно кафе или да приключите своята вечер с коктейлните предложения.

Хотел Кипарис разполага с 14 двойни стаи и 4 апартамента, предлагащи лукс, безупречна хигиена, топлина в зимните месеци и прохлада в топлите дни. Стаите са оборудвани с телевизори с разнообразие от канали на различни езици, които ще държат информирани гостите на хотела, независимо от националността им и говоримия от тях език.

За пълноценната почивка на своите гости, хотелът предлага и следните услуги:

•    детски кът
•    тенис маса
•    билярд
•    велосипеди под наем
•    посещение на пещера Леденика
•    организиране на пикници
•    бране на лековити растения и билки
•    преходи с лицензиран водач
•    походи в планината или екопътека

Хотел Кипарис очаква Вас, Вашето семейство, приятели, колеги и бизнес партньори, за да Ви предостави едно незабравимо изживяване.

Хотел Кипарис
Враца, м. Врачански балкан, близо до пещерата Леденика

Телефони: 092 660900, 0886 000 027

Мнения

Напиши мнение за КИПАРИС ХОЛИДЕЙ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КИПАРИС ХОЛИДЕЙ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.