ХОСТЕЛ КАКАЧ - ОБЕЛЯ

Хостел Какач предлага стаи за кратко, дългосрочно, индивидуално и групово настаняване. Модерно обурудвани стаи, климатик, телевизор, собствен санитарен възел, интернет. Комуникативно място, удобна локация, охраняем паркинг, постоянно видеонаблюдение.

Хостел Какач предлага стаи за еднодневен и дългосрочен престой. Предлагаме нощувки за индувидуално и групово настаняване.

Градски хостел Какач предлага настаняване на атрактивни цени в стаи с две, три и четири легла. Всяка стая разполага със собствена баня и е обурудвана с телевизор и климатик. Гостите също получават достъп до безплатен безжичен интернет на територията на хостела. При настаняване за по-дълги периоди от време, хостел Какач предлага намаления на обявените цени.

Хостел Какач разполага с ресторант в традиционен български стил. Предлага се целодневно меню на атрактивни цени. Подходящ е за фирмени, семейни и други мероприятия.

Градски хостел Какач предлага на своите гости достъп до охраняем паркинг и постоянно видеонаблюдение.

Хостелът е разположен в близост до трамвайна и автобусна спирка и е на пешеходно разстояние от метространция "Обеля." Локацията позволява лесен достъп с автомобил от ул. "Околовръстен път" и бул. "Ломско шосе."

Мнения

Напиши мнение за ХОСТЕЛ КАКАЧ - ОБЕЛЯ (8)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОСТЕЛ КАКАЧ - ОБЕЛЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.