ФТС БЪЛГАРИЯ

ФТС България предлага ERP и CRM решения и бизнес приложения за управление на бизнеса, kato Microsoft Dynamics 365, Deltek Maconomy.

ФТС България предлага ERP и CRM решения  и бизнес приложения за управление на бизнеса, kato Microsoft Dynamics 365, Deltek Maconomy.

Сред предлаганите от ФТС България решения са и системата за управление и архивиране на документи M-Files, както и различни специализирани, вертикални ИТ решения по индустрии (за печатарската индустрия, за транспортни и логистични компании, за дистрибуторски фирми и т.н.)

 ФТС България e надежден и коректен партньор, който предлага съвременни и иновативни бизнес решения, благодарение на многобройните си успешно реализирани проекти.

Стратегията на ФТС България е да предлага иновативни решения от водещи световни производители, базирани на  системи с богата функционалност. На базата на уникалния си опит в региона, ФТС локализира и адаптира системите към специфичните бизнес практики на страните от Централна и Източна Европа.

 Творческият подход, професионализмът и ангажираността на целия екип са гаранция за успешното реализиране на проектите.

 ФТС е основана през 1994г. в България и оттогава се развива динамично и разширява своята дейност, като открива собствени офиси в Холандия, Русия и Украйна и работи с партньори в Унгария, Чехия и Полша.

 ФТС е сертифициран партньор за Microsoft Dynamics 365 и изключителен дистрибутор на Maconomy за Централна и Източна Европа.

Предлаганите от ФТС България услуги гарантират на клиентите, че техните инвестиции в информационна система са надеждно защитени чрез непрекъснати подобрения и поддръжка.

Нашите специалисти имат професионален опит и познания за предоставянето на пълен набор от услуги по време на процеса на избор и внедряване на решения за управление на бизнеса.

Мнения

Напиши мнение за ФТС БЪЛГАРИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФТС БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.