ЕВРО-ТРЕЙД М ООД

Производство на бели, цветни и напечатани етикети, предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и за ръчно лепене. Ние сме единствен производител на самозалепващи етикети формат А4.

 ЕВРО ТРЕЙД М е създадена през 1996 година. Фирмата е специализирана в производството на бели, цветни и напечатни самозалепващи етикети с широко приложение за идентификация на продуктите в търговията на едро и дребно, хранително-вкусовата промишленост, транспорта и логистиката.

Етикетите се произвеждат основно на ролка и са предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи, както и за ръчно лепене.

Ние сме производител и на алуминиеви капачки за кисело мляко и печат на опаковки за хранително-вкусовата промишленост като фолио за масло, захар, ядки, кафе и др.

Производството ни е фокусирано в пет посоки:

  1. Флексо печат
  2. Производство за хранително-вкусовата промишленост - алуминиеви капачки за кисело мляко и фолио за масло
  3. Производство на етикети за хранително-вкусовата промишленост - цветни и термо-трансферни
  4. Производство на офис консумативи - А4 самозалепващи етикети, ученически етикети, ценови етикети, самозалепващи и гланцови блокчета за апликация
  5. Печат на медицински опаковки

Фирмата ни е сертифицирана по система за управление на качеството ISO 9001, система за управление на околната среда ISO 14001, система за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция HACCP и медицинска застраховка за стерилизация ISO 11607-1.

Нашите етикети се изработват се от висококачествена хартия от реномиран европейски производител - мат, гланц, PE, PVC, PET, устойчива на влага, висока и ниска температура, хартия за многократно залепване. Работим с "Torras Papel", като всички наши продукти са придружени с нужните сертификати.

От 2005 година нашето производство се представя под регистрираната ни търговска марка "FLEKS-ko". Нашата марка е единственият производител, на Българския пазар, който предлага А4 самозалепващи етикети за мастиленоструйни, лазерни и матрични принтери.

Нашите основни приоритети са честност, качество и гъвкавост в намиране на решения за всеки клиент. Работим бързо, без да правим компромиси с качеството и високите стандарти. Способни сме да предложим много и сме готови да ви съдействаме. Можете да разчитате на нашия професионализъм, опит и коректност в стремежа ни да предложим индивидуални решения, които да задоволят и най-високите ви изисквания.

Ние сме вашият лоялен партньор, който няма да ви подведе. Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Мнения

Напиши мнение за ЕВРО-ТРЕЙД М ООД (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕВРО-ТРЕЙД М ООД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Печатаме самозалепващи се етикети при ЕВРО ТРЕЙД М и сме много доволни от качеството на печата и спазването на всички срокове. Много точна и коректна фирма. Радваме се че попаднахме на тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.