САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ФИАДЕНТА

Самостоятелна медико-техническа лаборатория ФИАДЕНТА ЕООД е основана през 1995 г. в гр. Варна, България, с предмет на дейност извършване на специфични технически дейности и производство на специализирани медицински и помощни средства.

Фиадента развива дейност в сферата на високоестетичните и биологично издържани несненяеми и комбинирани реставрации. Ключът за успеха на лабораторията е непрекъснатото актуализиране на познанията, повишаване на критериите за работа, въвеждане на водещите методи, технологии и лабораторна апаратура от най-висок клас.

Съвременната зъботехническа лаборатория е сериозно високотехнологично предприятие, което работи ефективно в интерес на здравето, комфорта и красотата на своите пациенти.
Тъй като дейностите по възстановяване на здравето, самочувствието и усмивките на пациентите имат екипен характер,

Фиадента внимателно подбира специалистите, с които работи, като залага на модерно мислещи и инициативни хора, необходими за постигане на най-високо качество в изпълнението на конкретната задача.

Фиадента подпомага навременния качествен и отговарящ на нуждите на своите пациенти избор, като предлага и осигурява само най-доброто за тях. В тази наша мисия ни служи безупречното ни техническо оборудване на световно ниво:

CAD/CAM - In Lab MC XL /Sirona/ - за компютърно моделиране и фрезоване на продукти от цирконий, както и най-пълна гама продукти на висшата естетика.
EP 600 COMBI /Ivoclar/ - мощна, високо технологична пещ за пресоване и конвенционално изпичане на реконструкции от най-естетични материали.
PX 1 + 2 P200 /Ivoclar/ - осигурява най-надеждното конвенционално и двустепенно синтероване на инкрустационни и САD/САМ керамики върху метални и безметални скелети.
Targis Power Upgrade, VS1 Vectris /Ivoclar/ - алтернатива на керамиката – полимеризационни апарати, с лекота създаващи най-гъвкавия безметален лабораторен продукт, напълно съвместим с клиничните намеси.
Stratos - 100, 200, 300 /Ivoclar/ - функционални симулатори на движенията на човешкия дъвкателен апарат, работещи с индивидуални характеристики.

Фиадента предлага не само водещите високотехнологични продукти, но и пълна комбинация между тях, за да бъдат постигнати максимални резултати. Фиадента отстоява безкомпромисно критериите си за трайна красота, здраве и комфорт на пациентите, затова се придържа към най-доброто в зоната на тоталната естетика:

• Фасети - Empress Esthetic, Empress CAD Multi, E.MAX Press, E.MAX CAD
• Корони - E.MAX Press, E.MAX CAD, E.MAX Zircad, Empress Esthetic, Empress CAD Multi
• Мостове - E.MAX Press, E.MAX Zircad, Vectris/Adoro
• Инлеи - Empress Esthetic, Empress CAD Multi, E.MAX Press, E.MAX CAD, ADORO
• Конструкции върху импланти - E.MAX CAD, E.MAX Zircad, E.MAX Press

Днес Фиадента е синоним на коректно изпълнение на поръчки, прецизна изработка и дълготрайни резултати. Лабораторията е желан партньор на водещите стоматологични клиники. Благодарение на индивидуалния подход в решението на всеки конкретен случай, тя има какво да предложи дори на най-взискателните си партньори и техните пациенти.
Красивата усмивка постепенно се превърна от символ на висок социален статус в естествена необходимост, чиято реализация днес е възможна за всеки, благодарение на съвременното ниво на технологиите. Тук е ролята на Фиадента, която съдейства интелигентно, надеждно и дискретно за удовлетворяване на тази потребност.

Ако търсите индивидуален подход и персонално решение на вашия проблем – намерили сте го!

Мнения

Напиши мнение за САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ФИАДЕНТА (5)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ФИАДЕНТА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Имам частна стоматологична практика и за зъботехническата част - изработка на фасети, коронки, мостове, импланти разчитам на моите партньори от Фиадента. Благодарение на тях пациентите ми се радват не само на здрави, но и на красиви зъби. Радвам се, че с помощта на колегите от Фиадента връщаме усмивките на лицата на нашите пациенти.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.