ЕЛБРАВО

Продажба на цифрови и аналогови домофонни системи за страната. Официален представител на Laskomex и Mifon, дилър на Audio и DSC. Монтаж на домофонни системи, контрол на достъп, видеонаблюдение, системи за сигурност в Пловдив. Качество и коректност!

Фирма Елбраво ООД е основоприемник на фирма ЕТ „Елбраво”, която е създадена през 2003 г. с основен предмет на дейност продажба и монтаж на домофонни системи.

Елбраво е официален представител на полските домофонни системи Laskomex (Ласкомекс) и Mifon (Мифон), дистрибутор на домофонни системи Audio за регион Пловдив, дилър на DSC.

Фирмата предлага иновативни продукти, които отговарят на очакванията на потребителите за постоянно високо качество и разумни цени.

Основен приоритет в дейността на Елбраво е грижата за клиента. Ние разполагаме с висококвалифициран персонал с богат практически опит. Извършваме доставка на цифрови и аналогови аудио и видео домофонни системи за цялата страна

Предлагаме актуална информация за всички продукти, техническа помощ и различни индивидуални решения. Предоставяме безплатна доставка до посочен адрес. Гаранция: 24 месеца.

Извършваме монтаж и сервизно обслужване на домофонни системи в регион Пловдив. Разнообразието е според изискванията на клиента и спецификата на обекта.

Предлагаме продажба и изграждане на системи за контрол на достъп. Проектиране и монтиране на системи, позволяващи електронно заключване с чип и ограничаване на вход/изход до дом, офис, учреждение и/или ползване на асансьор. Гарантирано качество на техника и монтаж.

Извършваме продажба, проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Дистрибуция на компоненити за видеонаблюдение - камери, DVR платки, видеорекордери. Качество и коректност.

Предлагаме жични и безжични системи за сигурност от утвърдената световна фирма лидер в тази област - DSC. Високо качество и надеждност на продуктите и услугите, професионално отношение и достъпни цени.

Елбраво ООД залага на качеството, коректността, професионализма и взаимната лоялност: клиент-изпълнител. Гаранция на всички продукти и услуги: 24 месеца!

Ние работим с водещи производители на качествени домофонни системи, системи за сигурност, видеонаблюдение, контрол на достъпа и пожароизвестяване. Предлагаме съвременно схемно решение, изготвяме индивидуални конфигурации.

Извършваме консултации и предлагаме индивидуални решения. Даваме преференциални цени за монтажници, търговски обекти и строителни фирми. Основни клиенти на фирмата са строителни фирми, болници, частни лица, жилищни сгради, различни бизнес организации.

Мнения

Напиши мнение за ЕЛБРАВО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕЛБРАВО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Много коректна фирма...

Точни и коректни!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.