ДЕКОР 2000

Декор 2000 се занимава с производство на мебели и интериорни врати, изработка на алуминиева дограма и строително-ремонтни дейности. Изработка, доставка и монтаж на алуминиеви парапети. Изработка и монтаж на корпусна мебел за дома и офиса.

Производство на интериорни врати

ДЕКОР 2000 ЕООД произвежда висококачествени интериорни врати, които са изцяло съобразени с функционалното предназначение на отделните помещения, особените технически и архитектурни изисквания към тях, интензивността на потока от хора, които преминават, средствата, които могат да бъдат вложени и специалните предпочитания на клиента. 

Врати от ламиниран МДФ – подходящи за дома и офиса. Наподобяват дървесни декори, имат висока износоустойчивост и ниска цена.
Лакирани врати /врати от MDF/ - боядисани в цвят по желание на клиента, подходящи за всеки интериор.
Врати с естествен фурнир – вратите се изработват от естествени материали. Допринасят за топлината и уюта в помещението.

Производство на алуминиева и PVC дограма

ДЕКОР 2000 допринася за повишаването на енергийната ефективност на всеки дом, като предлага дограма от PVC профили, марка “ProfiLink“ и алуминиеви профили – марки “Alumil“ и “Kurtuglu“. Монтажните групи на фирмата са екипирани с най-съвременни уреди, инструменти и собствен специализиран транспорт. Предлагаме голямо разнообразие от профили и цветова гама, които се характеризират с надеждност и функционалност.

ДЕКОР 2000 извършва изработка, доставка и монтаж на алуминиеви парапети, които са подходящи, както за вътрешни и външни стълбища, така и за тераси. Парапетите са с модерна визия и изчистени форми, здрави, същевременно леки.

Производство на мебели за дома и офиса

ДЕКОР 2000 ЕООД проектира и изработва качествена корпусна мебел за дома и офиса по индивидуални проекти, изпълнени от ламинирани плоскости и МДФ с богата цветова гама и обков.

Фирмата осигурява комплексно обслужване, започвайки от изпращането на специалист в дома на клиента, който да подготви необходимите данни за визията и изработката на желаните мебели, предоставяйки разнообразие от мостри на материалите, с които работим, за да улесним избора. Изготвяме индивидуален проект и завършваме с доставката и монтажа на качествени, красиви и функционални мебели, създадени по желание на клиента!

Декор-2000 ЕООД е с дългогодишни традиции в извършването на строително-ремонтни работи в жилищни, обществени и промишлени сгради на територията на община Гълъбово.

Контакти:

6280 Гълъбово, ул. Д-р Жеков 20А

тел/факс: +359 42 699 909
GSM: +359 885 49 99 91
GSM: +359 876 06 06 00

e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]
 

 

Мнения

Напиши мнение за ДЕКОР 2000

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЕКОР 2000! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.