КРЕАТИВО

Лицензирана агенция за подбор и преотдаване на персонал за временна заетост за България. Плащането на услугата за подбор става 1 месец след започването на работа. Извършваме услуги по аутсорсинг - отдаване на персонал под наем за временна заетост.

Креативо ЕООД е лицензирана агенция за подбор на персонал за България. Повече от петнадесет години предлагаме различни услуги, свързани с пазара на труда и провеждането на различни програми: таен клиент, промоутъри, ефективност на служители. Стремим се да отговорим на всички пазарни изисквания, които работодателят поставя към кандидатстващите за свободни позиции.

Прилагаме всички законови средства, за да защитим правата на кандидатстващите за работа. Разработваме и се включваме в подходящи програми за развитие на човешките ресурси, финансирани от Европейския съюз.

Не изискваме от работодателя авансово плащане за услугите: плащането на услугата за подбор на служители става 1 месец след започването на работа. От търсещия работа услугата не се заплаща.

Извършваме и услуги по аутсорсинг и оценка на персонал.

Сред извършваните от нас услуги са:

  • Безплатно включване в нашата база данни
  • Организиране на безплатни или частично финансирани тренинг програми и преквалификационни курсове;
  • Предлагане на трудови договори за реални работни места
  • Предлагане и организация на различни възможности за транспорт;
  • Постоянна връзка с работодателя и назначения на работа един месец след започване на трудовите му задължения.

Свържете се с нас:
Адрес: София, ул. Г. Вашингтон 45
Телефони: 087/8283023; 087/8283021; 087/8283022; 02/9836343
E-mail: [email protected]
Web: www.creativo.biz
 

 

Мнения

Напиши мнение за КРЕАТИВО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КРЕАТИВО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Откак решихме да се обърнем към агенция за подбор на персонала, сме много доволни. Това са хора професионалисти, които знаят как да намерят точния човек за нас. Мен лично ме впечатли и това, че се плаща 1 месец след започване на работа на служителя, което ни гарантира удовлетворение от избора. С две думи - оставете тези неща на професионалистите, те ще го направят така, че да останете доволни.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.