КАБИТА

Проектиране, инсталация и поддръжка на системи за структурно окабеляване, системи за физическа сигурност, мониторинг - сградна автоматизация, електрически инсталации и системи за резервирано електрозахранване.

Кабита ООД е водеща компания в проектирането и внедряването на модерни сградни технологии на българския пазар. Новатор в създаването на технологични концепции и решения.

Специализирана е в реализацията на различни по своята функционалност системи за обмен на информация, системи за сградна автоматизация и инженеринг.

Фирмата предлага интелигентни, високотехнологични услуги към строителството на различни по мащаб административни, бизнес, публични и жилищни сгради, индустриални предприятия, хотели, еднофамилни къщи, затворен тип селища и комплекси с апартаменти.

Проектираните и изградени от Кабита системи се отличават с универсалност, гъвкавост, устойчивост и позволяват създаването на единна комуникационна инфраструктура в една или в повече сгради с различни мащаби и предназначения.

От 2006 г. в Кабита е въведена система за управление на качеството ISO 9001:2000. Сертификатът гарантира качеството на проектирането, инсталацията, интеграцията, услугите и поддръжката на структурни кабелни системи, специализирани кабелни системи и сградна автоматизация.

В работата си с клиентите Кабита ООД прилага най-високи стандарти по отношение на качество на услугите, срокове за изпълнение и коректност в деловите отношения.

Конкурентните предимства на Кабита са:

• Висококвалифицирани специалисти с опит в проектирането и дизайна на интелигентни системи на голям брой мащабни търговски и бизнес центрове в България, всеки един адаптиран към потребителите
• Добро познаване и опит в интеграцията на дейности, свързани със строително-архитектурния инженеринг на сградите, комуникационните системи, електрозахранването, системите за климатизация, вентилация и отопление, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъпа и видеонаблюдение, охрана
• Успешно сътрудничество с водещите производители на сградни технологии и интелигентни системи в света
• Опит в управлението на мащабни проекти
• Предоставяне на комплексни услуги за цялостно изграждане и поддръжка на системите


 

Мнения

Напиши мнение за КАБИТА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАБИТА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Добри Жеков 21 May 2010 16:55

Браво

Много съм доволен от проекта за Емералд, Миро е много точен и си разбира от работата

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.