Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БИЗНЕС СТИЛ КОРЕКТ

Бизнес Стил Корект ООД предлага качествени консултантски услуги в сферата на разработване и управление на проекти по ОП Развитие на човешките ресурси. Разработване на добри хигиенни практики и процедури по НАССР.

Бизнес Стил Корект ООД извършва консултантска дейност в областта на разработването и управлението на проекти, съфинансирани от фондовете на ЕС - организационно консултиране.

Екипът ни притежава богат опит в разработването и управлението на проекти, изготвяне на анализи и проучвания, планиране, организационни анализи, организиране и провеждане на специализирани обучения.

Предлагаме аптечки за първа помощ на работното място - разработени специално за всеки клиент. Съдържанието на аптечките е съобразено с вида на работа, производствения риск и броя на хората на обекта.

- Експерт "Здравословни и безопасни условия на труд"

- Изготвяне на проекти по ОП "Развитие на човешките ресурси"

- Управление на проекти по ОП "Развитие на човешките ресурси"

- Изготвяне на стратегии за развитие на човешките ресурси

- Изготвяне на анализи по "Здравословни и безопасни условия на труд"

Таня Бончева - Управител "Бизнес Стил Корект" ООД
0898 62 93 93

Мнения

Напиши мнение за БИЗНЕС СТИЛ КОРЕКТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БИЗНЕС СТИЛ КОРЕКТ ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.