ЕР ЛИКИД БЪЛГАРИЯ

Ер Ликид е водещ производител и доставчик на технически газове за индустрията. Разполага с 3 завода в Пирдоп, Перник и Търговище за производство на кислород, азот и аргон. Предлага газови смеси за заваряване и за хранително-вкусовата индустрия.

Ер Ликид България е водещ производител и доставчик на технически газове, обслужващ цялата страна с 3 завода за производство, ситуирани в Перник, Пирдоп и Търговище; 2 бази за пълнене на бутилки – Габрово и Пирдоп, както и изградена мрежа за дистрибуция с центрове в София, Варна, Бургас, Русе, Габрово, Пловдив, Пазарджик и Благоевград. Предстои изграждането на още центрове, за улеснение на нашите клиенти, както и по-бързи и навременни доставки.

Ер Ликид е част от гиганта Air Liquide Worldwide, който в световен мащаб обслужва над 3 милиона клиенти и пациенти, присъства в 80 държави и притежава около 68 000 служители. На Българският пазар Ер Ликид България е лидер в доставката на технически газове, които намират своето приложение в:

• Стъклопроизводство- доставка на продукти за рязане и топене на стъкло
• Метали – топене и трансфер на стомана и цветни метали; леярни за топене с купол и ротационни пещи за трансфер на метал; полу-фабрикати - за отоплителни пещи и топлинна обработка.
• Производство на метали – продукти за плазмено и лазерно рязане.
• Хранително-вкусова индустрия – замразяване и изстудяване, опаковане в модифицирана атмосфера, охладителен транспорт.
• Здравеопазване – снабдява 4 големи болници в страната с медицински кислород

Ер Ликид България работи със съвременна и най-модерна техника, съгласно изискванията и стандартите за качество, притежава необходимите сертификати за качество ISO 9001, както и ISO 22000 (HACCP) за безопасността на храната.

Системите, които използва компанията са последно поколение и с грижа към здравето на клиентите/пациентите, както и към опазването на околната среда.

Екипът на Ер Ликид България може да предложи индивидуални решения за подобрение на производството, като се опре на натрупания опит през годините.

Ер Ликид България Ви очаква, давайки гаранция за качествено обслужване, бързи доставки и оптимални решения!

Адрес: София, Младост 4, Бизнес Парк София 1, сграда 7Б, етаж 5

Мнения

Напиши мнение за ЕР ЛИКИД БЪЛГАРИЯ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕР ЛИКИД БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Петър Пейчев 12 Aug 2015 12:04

Ер Ликид България са утвърдена фирма, с която е сигурно и безопасно да се работи.Ползваме техни технически газове в хранителния сектор. Хубавото е,че могат безпроблемно да предлагат и специфични индивидуални решение и държат на сроковете

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.