АНТИКС ЕНД ГОЛД

Антикс енд Голд продава златни и диамантени изделия, бижута от благородни метали, задоволяващи и най- изтънчените вкусове. Ние изкупуваме злато, платина, диаманти и сребро на най-добри цени. 20 години осигуряваме качество, подплатено със сертификат.

Антикс енд Голд предлага на своите клиенти висококачествени изделия от злато, платина, сребро, други благородни метали, както и диаманти, и други скъпоценни камъни. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най-доброто решение за Вас, Вашия любим човек или честване на специален повод.

С богато разнообразие от бижута и накити, ние можем да за задоволим и най-взискателните клиенти, като на тяхно разположение са квалифицираните ни експерти.

Посъветвайте се с нас и ние ще Ви предложим:

•    Ръчно изработени дизайнерски брачни халки
•    Годежни пръстени – с диаманти, цирконий или с други скъпоценни камъни
•    Изделия с диаманти и брилянти
•    Златни бижута на най-добри цени

Асортиментът от предлагани артикули, както и техни снимки, можете да видите на интернет страницата ни: http://antiquesandgold.com/

Освен с продажба на благородни метали, фирмата се занимава и с изкупуването на злато, платина, скъпоценни камъни, сребро и паладий, като предлагаме най-добри цени.

За нас от Антикс енд Голд най голямата награда са доволните клиенти, които се завръщат в нашия фирмен магазин. Изненадайте любимия си човек с бижутата от Антикс енд Голд!

Адрес: 9000 Варна, район Одесос, ул. Д-р Пискюлиев 44
Телефони: 052 613646; 0888 312955
Уеб сайт: http://antiquesandgold.com/
E-mail: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за АНТИКС ЕНД ГОЛД

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АНТИКС ЕНД ГОЛД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.