Спедиция и международен транспорт в България

ЕС ДИ КАРГО

Телефон: 032398151; 0878162557

Пловдив, бул. Пещерско шосе 82 ап. 8

Разнообразни транспортни услуги: автомобилни превози с наети или собствени автомобили, транспорт на групажни и цели пратки до всяка точка на Европа. Разработваните транспортни схеми са съобразени с изискванията на клиентите и спецификата на товарите.

МИГ ТРАНС

Телефон: 088 7954931; 088 6260175

Герман, ул. Патриарх Герман 69

Транспортни услуги на територията на цяла България. 30 броя товарни автомобили - бордови, фургони, с кран, с падащ борд. Товароносимост - 1, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 14 т. Oбем от 20 м3 до 68 м3. Дължини от 4 м. до 9,5 м. ЧМР застраховка. Собствен склад.

ОЛТРАНС ЛОГИСТИК

Телефон: 02 9632158; 088 5289839

София, ул. Цанко Церковски 6

Международен транспорт в Европа на цели товари, фургони за превоз на дрехи на закачалки, хладилни камиони, транспорт експресни пратки внос/износ, превоз на мебели и личен багаж, транспорт в страната, контейнерни превози цял свят, групажи от/за Европа

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ

София, бул.Ботевградско шосе 247

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ предлага складиране на входящи и изходящи групажни пратки от и за Европа. Спедиция - вътрешен и международен транспорт със собствени и наети превозни средства. Транспорт: автомобилен, железопътен, въздушен или морски.

НИКЕР ТРАНСПОРТ

Телефон: 052 603702

Варна, Ангел Кънчев 3

НИКЕР ТРАНСПОРТ ООД е лидер в сферата на спедицията и международният транспорт със седалище в град Варна. Ние предлагаме професионалните си услуги в областта на международен транспорт и спедиция със собствени тежкотоварни автмобили и камиони.

НАТАЛИ 88

София, ул. Гео Милев 132 вх. Б

Натали 88 е лицензиран международен автомобилен превозвач. Извършва вътрешни и международни превози. Притежава автопарк, отговарящ на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари от квалифицирани професионалисти.

ЖЕОДИС КАЛБЕРСОН БЪЛГАРИЯ

София, бул. Братя Бъкстон 69

Жеодис Калберсон България предлага транспорт от цяла Европа на групажни и цели товари, опасни стоки и стоки под температурен режим. Имаме седмична групажна линия България-Франция-България, експресни доставки от/до Франция за 48 ч на пратки до 2 тона.

ЕВРОКРИС

Телефон: 064 834031; 064 842058

Плевен, ул. Вардар 27 вх. A ап. 11

Фирма Еврокрис ЕООД град Плевен извършва международен транспорт и спедиторска дейност. Ние организираме транспортирането на товари на територията на България и в чужбина.

ФРАХТИМПЕКС

Бургас, Св.Св.Кирил и Методий 11

Фрахтоване, брокераж и чартиране на кораби с различни видове товари. Транспорт на опасни товари, транспортиране на тежки и извънгабаритни товари. Корабно агентиране. Сухопътен и морски транспорт по целия свят.

Д&Д ХОЛДИНГ

Благоевград, ул. Св. Димитър Солунски 85

Логистика. Спедиция и международен транспорт. Лекотоварни автомобили

ГЛОУБ КАРГО

Телефон: 052 699885

Варна, ул. Генерал Столетов 3

Глоуб Карго ООД се стреми да предоставя на своите клиенти цялостна и икономически ефективна гама от услуги, включващи основно международен сухопътен транспорт и логистика. Специализирани сме в превоза на комплектни, частични товари и групажни пратки.

ФЛАМИНГО ШИПИНГ

Бургас, ул. Генерал Гурко 32, ет. 4, ап. десен

Морски, сухопътен, въздушен транспорт на всякакви товари. Специлизиран в транспорта на военна продукция с клас и без клас на опасност, корабно агентиране, митническо представителство.

ВЕКТОРЗ

София, ул. Чепино 4, офис 1

Векторз ООД е компания-доставчик на транспортни услуги, използвайки сухопътен, воден и въздушен транспорт. Основни дейности - автомобилна спедиция, контейнерна спедиция, комбинирани превози, карго товари, превоз на извънгабаритни и опасни товари.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ от Стадея Хотей

Телефон: 052521274; 0878204308

Варна, бул. Владислав Варненчик бл. 405 вх. 6 ет. 5 ап. 62

Mеждународен и вътрешен автомобилен транспорт, спедиция на пратки до Европа и Азия. Tранспортна фирма, която предлага пълната гама от спедиторски услуги. Транспортни услуги в България, Европа и Азия, комплектни и групажни пратки до тези дестинации.

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ

София, Братя Бъкстон 40

Фирма Хермес Интернационал се занимава с международен транспорт на цели и групажни пратки в ЕС, Турция и държави от бившия Съветски съюз. Разполага с 15 товарни автомобила и бус. Има и Автомивка за камиони и леки автомобили.

СМАРТ ЕКСПРЕС

Телефон: 02 9459404; 02 9459403

София, Аерогара София бл. 1 вх. 1

Смарт Експрес предлага услуги в сферата на логистиката и спедизията: морски, въздушен, сухопътен, речен и жп транспорт. Специализирани сме в превоза на живи животни. Групажни превози. Митническо агентиране. Превоз на извънгабаритни и опасни товари.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ОТ СИДЖИ ТРАНС

Пловдив, ул. Кукленско шосе 12

Сиджи Транс ЕООД се занимава с тежкотоварен транспорт в границите на Европейския съюз. Фирмата е съсредоточена в дестинациите България, Гърция, Италия и вътрешно в Европейския съюз. На пазара на тежкотоварния транспорт е от 1994г.

ТТЛ

Телефон: 02 9312088; 02 9311988

София, Княгиня Мария Луиза 102, Централна ж.п гара, източна страна ет. 2

Нашата фирма е създадена в края на 2001 г. от специалисти с дългогодишен опит в областта на международния транспорт и е специализирана в превозите на химически продукти, газове под налягане и други специални товари. Железопътни и автомобилни превози.

ПАРАПАС 21

Телефон: 0887 267623; 0887 354762

Ново Делчево, главен път E 79, пътя за с.Ново Делчево

Основна дейност на фирмата е извършване на международен и вътрешен автомобилен транспорт. Предлага услуги по репатриране на леко и тежкотоварни автомобили със специализирана пътна помощ. Разполага с бензиностанция, ТИР сервиз, паркинг и контейнерно депо.

ИВАНОВ-ГЕОРГИЕВ

Телефон: 0897 846364; 0897 846363

Две Могили, бул. България 93

Tранспортна фирма с дългогодишни традиции в международния транспорт. Превоз на цели товари със собствен транспорт: хладилници (90м3); хенгери (107,112 м3); прицепи (90м3). Дестинации: България, Турция, Гърция-Русия (Москва); Европейски съюз-Бг.

МИТНИЧЕСКО, СЧЕТОВОДНО И ДАНЪЧНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ ПАВЕКСИМ

Телефон: 088 7402082

Шумен, ул. Ришки проход 54 ет. 3, офис 1

Фирма „ПАВЕКСИМ''ООД извършва митническо, счетоводно и данъчно обслужване на фирми и физически лица в защита на техните интереси на територията на България.

ЕМ ДЖИ 05

Телефон: 0892293809

Пловдив, ул. Хъшовска 5

Ем Джи 05 ЕООД е Вашият бърз, качествен и сигурен достъп в транспортирането на хранителни стоки. Модерен автопарк, обновяван на всеки две години с чисто нови хладилни камиони. Професионално отношение и перфектно изпълнение на поетите ангажименти.

СПИДЕКС

София, Летище София, бл. 2, вх. 1

Фирма СПИДЕКС извършва товарни и пътнически чартърни полети до всички точки на света. Предлагаме и специализирани дейности, свързани с подготовката и изпълнението на полети с военна продукция, забранени и опасни товари.

ВИП ЛОГИСТИК

Пловдив, ул. Карловско шосе 50

„Вип Логистик” предлага международен транспорт, извънгабаритен транспорт на строителна, селскостопанска техника и други товари. Извършва и търговия с камиони и строителна техника, сервиз на товарни автомобили, изработка на тир брезенти, тенти и др.

РАДОТРАНС

Пловдив, ул. Георги Бенев 15

Радотранс е специализирана в сферата на транспортните и логистични услуги. Предлагаме спедиция, транспортни и куриерски услуги в страната и чужбина. Извършваме групажни дейности и транспортиране на цели товари. Автомобилен транспорт. Куриерски услуги

КЕЙ ЕНД ДИ ЕЪР СЪРВИСЕС

София, -

Фирма КЕЙ ЕНД ДИ ЕЪР СЪРВИСЕС се занимава с въздушен и морски транспорт , митническо представителство, карго застраховки, външнотърговска дейност. От 2016 година започва да разработва проекти за зелена енергия и социално предприемачество.

ТОВИКС

Бургас, жк. Славейков, бл. 1Б

Товикс ЕООД извършва извънгабаритен превоз на товари. Предлага транспортни услуги с прицепи и платформи, както и специализиран транспорт на извънгабаритни товари. Разполагаме със специализирано ремарке за превоз на лодки и яхти.

СИМА

Троян, п.к. 32

СИМА ЕООД е частна транспортна компания, специализирана в международния превоз на автомобили, посредством автовози. Фирмата притежава 50 автовоза и един бордови камион с полуремарке, предназначен за превоз на закрити товари.

ГУД ФЕЙТ ШИПИНГ ООД

Бургас, Индустриална 3

Транспортни услуги и спедиция по море, въздух и вода. Корабно брокерство, агентиране на кораби, букиране на товари за редовни контейнерни линни. Чартиране кораби за опасни товари. Контейнерни превози. Обработване на пратки, митническо посредничество.

ЕКСТРАНС ООД

София, бул. Тотлебен 71-73 , ет.1

Екстранс ООД предлага спедиторски услуги включващи - комплектни и частични товари, и групажен транспорт от и до основни европейски дестинации, морски транспорт, въздушен транспорт, вътрешен транспорт и дистрибуция, 3PL логистика и други услуги.